214 yerel seçimlerinde kazanan CHP’li Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek olurken, karşsındaki en güçlü rakibi Ak Partili aday Mehmet Çeltikcoğlu seçim sonrası ilk açıklamasını yaptı.



Ercan ÇELİK



“Millet eğilmez, Türkiye yenilmez.” Başlığıyla yayınladığı açıklamada milli iradenin bir kez daha tecelli ettiğini dile getiren Çeltikcoğlu, “Türkiye genelinde halkımız, genetik kültüründeki kadim demokrat hassasiyetini güçlü bir şekilde göstermiş, sivil siyasetin safında yer almış ve demokrasiyi, sandığı tahkim etmiştir.Tire özelinde ise hemşerilerimizin tercihine saygı duyuyoruz. Mart 2014 Seçim Kampanyasında, mümkün olduğu kadar projelerimizi anlatmaya çalıştık. Kentimiz için hep güzel şeyleri istedik, planladık ve hayal ettik. Sonuç kentimiz için hayırlısı olsun. Kampanya boyunca, huzurlu bir siyasi iklim için çaba gösteren mülki idaremize ve amirlerine, asayiş ekiplerimize, rakip siyasi partilerin adaylarına ve teşkilatlarına, bizi tercih etsin veya etmesin büyük bir olgunluk gösteren sevgili Tire’lilere, Ak Parti Ailesi’ne gönül veren binlerce üyemize, ilçe teşkilatımıza, kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyoruz.

 


“DAHA SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEMEDİK”

Tire ve Tire halkı için çalışmaya devam edeceklerini belirten Mehmet Çeltikcoğlu, “‘Daima hizmet, daima millet’ diyen bir liderden aldığımız siyasi terbiye ile bu seçimlerden sonra da ilçemiz ve halkımız için çalışacağız. Önümüzde, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreçleri var, son sözümüzü söylemedik: “Durmak yok, yola devam.” Sevgi ve saygılarımla…” dedi.

Editör: Haber Merkezi