Ercan ÇELİK

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Selman İçelli, Teşkilat Başkanı Mert Falakalı ve Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

ADAY OLMAYACAK

Pelit Cafe’de yapılan kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çeltikcoğlu, yaklaşan ilçe kongresi öncesinde, başkanlığa aday olmayacağının sinyalini verdi. “Kongreler yenilenme ve tazelenme fırsatıdır.” diyen Başkan, “Benim şahsi dileğim, bu bayrağı daha genç ve daha dinç bir arkadaşımıza devretmek. Tabi son kararı genel merkezimiz verecek. Genel merkezin kararı ne olur bilemem.” şeklinde konuştu.

KİMİ İŞARET ETTİ?

Çeltikcoğlu’nun bu sözlerinin ardından, gazeteciler “genç ve dinç” diye tarif ettiği yeni başkan adayının ismini sorunca, tebessüm ederek “Sağımızda ve solumuzda bu işi layıkiyle yapacak arkadaşlarımız var.” Demekle yetindi. Bunu söylediği esnada ise sağında Teşkilat Başkanı Mert Falakalı, solunda ise Meclis Üyesi Selman İçelli vardı.

BAYRAĞI İÇELLİ’YE Mİ TESLİM EDECEK?

Tire’de siyaset arenasına bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından edinilen kulis bilgilerine göre, yeni dönemde ilçe başkanlığı için Çeltikcoğlu’nun aklındaki isim Selman İçelli.  Tire Belediye Eski Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli’nin kardeşi Selman İçelli ise konuyla ilgili şimdilik herhangi bir açıklama yapmadı.

Editör: Haber Merkezi