Ak Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu, Aslanlıçeşme Meydanı’nda halkla buluştu. Çeltikcoğlu’na Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül eşlik etti.

 

 

 

İlk olarak konuşmayı Milletvekili Aydın Şengül yaptı. Şengül, “Mehmet Çeltikcoğlu kardeşim içinizden biri. Sizin uzun adamınız. Tire’nin uzun adamı. 5 yıldır sizin için projelerini hazırladı. 10 yıldır İzmir’de olan bir adam var. Yüzlerce proje hazırladığı beyannameleri var. 2004’teki beyannameyi alın bakın hiç icraat yapmamış. 100 proje sözü vermiş beşini yapmış. Seçim gelince bayrak derim, ideoloji üzerinden siyaset yapar seçilir, 5 yıl daha yatarım diyor. Ey Kocaoğlu, bu tire sola hiç oy vermedi. Sen transferlerle solun iktidara geleceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Bu topraklardan çıkan lideri sana Tire’de geçit vermez. Tire, Osmanlı kenti. Birçok ilde olmayan özellikler Tire’de var. Sözlerini yerine getiremeyip halkı aldatanlara sandıkta ders vermeliyiz. Mehmet kardeşimin size verdiği sözler benim sözümdür, bakanlarımızın sözüdür, başbakanımızın sözüdür. Biz bunlar gibi 29 belediye başkanıyla sürekli kavga etmeyiz. Bir belediye başkanı proje sunduğunda eyvah bu benim önüme geçer diye engelliyor bunlar. Hizmet etmiyorlar. 30 Mart’a kadar Mehmet’i size, 30 Mart’tan sonra da sizi Mehmet’e emanet ediyorum.” dedi.

 

KİTAPLAR DEVLETTEN KIRTASİYE MALZEMELERİ BELEDİYEDEN

İki bini aşkın mahalle halkının doldurduğu alana milletvekili Şengül’ün ardından Ak parti Belediye Başkan Adayı Çeltikcoğlu, “Buradan anlıyorum ki önümüzdeki Çarşamba mazbatamı alıyorum. O makama gelerek size hizmete başlıyorum. İlk işimiz vefakâr halkımıza teşekkür edip sizlerle kucaklaşmak olacak. Daha sonra söz verdiğimiz gibi Tire’yi birlikte yöneteceğiz. Tire’yi halkla yöneteceğiz. Hep aranızda olacağım. Buradan bunun sözünü veriyorum, tutmazsam namerdim. Beraber olursak bir olursak diri oluruz iri oluruz. İşe nereden başlayacağız, Tire’ye 5 yıldır bir çivi çakılmadı. Önce o utanç çukurundan başlayacağız. Halkımıza yakışır bir meydan ve iş merkezi düzenlemesi yapacağız. Meydanla iş bitmiyor. Hemen otopark ve trafik sorununa çözüm bulcağız. 5 yıl sonra bu meydanlarda otopark sorunu konuşulmayacak. Daha sonra Belevi Ödemiş duble yolu ve Aydın’a ulaşımın daha iyi olması için İncirliova yolunun genişletme çalışmalarına başlanacak. Organize Sanayi’ye Sütaş gibi onlarca fabrika kurulacak. İşsizlik sorununu bitireceğim. Hiçbir vatandaş muhtar benim yolum bozuk çöpler toplanmıyor diye belediyeye gelmeyecek. Belediyenin asli görevleri konuşulmayacak. Tire eviniz kadar temiz olacak. Kitaplar devletten çocuklarımızın kırtasiye malzemeleri belediyeden olacak.” Dedi.

 

TİRE KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMALARIYLA ANILMAYACAK

Tire’nin tarihi ve kültürü ile anılması gereken bir kent olduğunun altını çizerek konuşmasını sürdüren Çeltikcoğlu, “Tire bundan böyle köpek güzellik yarışmaları ile değil bilgi kenti, kültür kenti, tarih kenti olarak anılacak. Şimdiye dek verdiğim sözlerin hepsini tuttum. Benim partim Ak Parti, benim adım Mehmet Çeltikcoğlu. Tire bu davaya inanmış. Tire 30 Martı bekliyor. 3 gün kaldı. Dördüncü günün akşamı bu zafer bizim. Bu projeler de Tirelilerin olacak. 5 yıl boyunca mahallenize gelmeyen biri var. Seçimlere 3 gün kaldı hala bir tek proje açıklayamadı. Nasıl açıklasın ki. O birilerinin proje hazırlamaya yüzü yok. Tireli bu adamdan bir şey olmayacağını öğrenmiş. Bu kadar yalana dağlar doydu. Güme dağı bile kabul etmiyor kendisini. Enerjisini basketbol antrenmanlarında, gece yarısı kazılarında harcamış. O biri, beni dinliyorsun biliyorum. Yapamadığı, yanlış yaptığı hizmetleri saymakla bitmez. Hadi ilk dönem acemiydin ikinci döneminde yaptığın yanlışlar ne olacak. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla kavgalısın, hizmet etmediğin mahallelerin muhtarlarıyla kavgalısın, kurum müdürleriyle kavgalısın, İzmir’deki kurumlarla kavgalısın. Esnafları tehdit ediyorsun. Belediye işçilerini tehdit ediyorsun. Tire, Tire olalı böyle saygısızlık görmedi” dedi.


Editör: Haber Merkezi