Ak Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu, Bahçekahve’de yaptığı mitingte, Tayfur Çiçek ve CHP’yi adeta bombaladı.

 

Ercan ÇELİK


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA


Büyük bir coşku ve enerjinin yayıldığı Çeltikcoğlu’nun kahve konuşması dün gece Bahçekahve’deydi. Doğup büyüdüğü mahallede halka hitap ediyor olmaktan son derece gururlu ve heyecanlı olduğu gözlemlenen Çeltikcoğlu, “Demokrasinin kenti demokratların kalesi Tiremizin güzel mahallesi, benimde doğup büyüdüğüm Bahçekahve’den tüm mahallelere, köylere ve kalbi çok temiz Tirelilere iyi akşamlar diliyorum. Gücümüze güç kattınız Allah sizden razı olsun. Kendi mahallemde konuşma yaparken heyecanlanıyorum. Bu meydanın kalabalığı da heyecanımızı artırıyor. Meydana geldiğimizde Paşa Mahallesi ve Dere Mahallesi muhtarımız bizleri çiçeklerle karşıladılar. Biz de onlara teşekkür ediyoruz. İnşallah muhtarlarımızla çalışarak her mahallemize hizmet getireceğiz” dedi.

 

 

‘YETER, AL EŞYANI GİT, GEL DELİKANLI BU İŞLERİ YAP’ DİYECEKSİNİZ

2004-2009 yılları arasında Ak Partili bir belediyenin Tire’ye hizmet ettiğini ve 5 yıllık dönemde pek çok hizmetin kente getirildiğini hatırlatarak konuşmasını sürdüren Çeltikcoğlu, “O dönemde Tire’ye getirilen doğalgaz, kentin 30 yıllık içme suyunu karşılayacak suyu kente taşıyarak su sıkıntısından şehri kurtardık, TOKİ birinci etapta 320 konut yaptık. Belediyenin şu an kullandığı bina inşaat halindeydi. Birileri daha önce 5 yıl belediye başkanlığı yapmıştı ama çivi çakmayı bırakın arsasına girememişti. O arsayı aldık belediye binası yaptık. Beyefendiye makam odası yaptık otursun diye. Ama seni orada daha fazla oturtmazlar Tayfur Çiçek. Beş günün kaldı beş. İnşallah Tire halkı gereken dersi 30 Mart’ta verecek ve çalışanla çalışmayanı ayıracak. Bölge hastanesi gibi çalışan devlet hastanesini o dönemde yaptık. Tire halkımıza daha çok hizmet yapacaktık. Birileri bu halkın kafasını karıştırdı. Yalan söyledi Tire halkına. Sizlere gözünüzün içine baka baka kandırdı, sizlerle oynadı. Hiç kimsenin Tire halkıyla oynamaya hakkı yok. Bu meydanlar er meydanları. Pehlivanlar çıkacak söyleyeceklerini söyleyecek. 30 Mart’ta son kararı siz vereceksiniz. Yeter, al eşyanı git. Gel delikanlı bu işleri yap diyeceksiniz. Onlar bu akşam sinirden tırdan düşecekler. Ama asıl 30 Mart’ta sandıktan düşecekler. Halk bu cezayı onlara ödetecek” şeklinde konuştu.

 

 

ADLİYE BİNASINDAN HABERİ YOK HERHALDE

MHP Belediye Başkan Aday’ının Ak Parti’nin adayı Mehmet Çeltikcoğlu ile ilgili olarak kahvelerde yaptığı konuşmalarında, ‘İlçe başkanlığında Tire’ye ne yaptı ki’ diyerek konuştuğunu söyleyen Çeltikcoğlu, “Ak Parti ilçe başkanıyken ne yaptı ki diyormuş. Bunu söyleyen abim, kendisi avukat. Eğer istiyorsa hala eski adliye binasında duruşmalara girebilir. Haberi yok herhâlde yeni adliye binasından, duruşmalara girmiyor herhâlde. Gitsin adliye binasına baksın. Sen sus Tire konuşacak” dedi.

 

 

GEL GÖR BAKALIM NASIL YAPILIYORMUŞ

Yaptığı mitinglerde Belediye başkanı seçildiği takdirde kente 4 yıllık fakülteyi kazandırma sözü veren Çeltikcoğlu, “Bir Bahçekahveli olarak buraya sözüm olsun, andım olsun. Tire’ye 4 yıllık fakülte getireceğiz. Onu da bu eski hastanenin yerine yapalım, adına da istersen Tayfur Çiçek Üniversitesi diyelim. Gel gör bakalım nasıl yapılıyormuş. Yapılıyor muymuş, yapılmıyor muymuş” dedi.

 

 

BAHÇEKAHVELİLERLE BULUŞTUM, GELEMEDİM SAYIN BAŞKAN

CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan imzası ile kendisinin cep telefonuna gelen mesajı Bahçekahve’deki kalabalığa okuyan Çeltikcoğlu, “Pazartesi saat 19.00’da Kesikbaş’ta seçim konuşması yapacakmış. Seçimleri kazanmanın ve kararsızları etkilemenin tek yolu kalabalık konvoylarmış. Gelmeniz için rica ediyorum demiş Şenol Sardoğan. Böyle mesajlar geliyor bana. Bu akşam işim var Bahçekahvelilerle buluştum gelemedim Sayın Başkan. 30 Mart’ta yağacak konvoylar merak etme” şeklinde konuştu.


HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi