Ergün ÇELİK

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran’ın açıkça Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i desteklemesi üzerine, genel merkez tarafından görevden alınacağı ve yerine Eski Tire Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP Tire İkinci Başkanı Burak Şenol’un getirileceği iddiaları üzerine Burak Şenol’dan açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün HaberTire Gazetesi’nin yayınladığı ve Tire MHP kulislerindeki hareketliliği anlatan haberin ardından yazılı olarak açıklama yapan Burak Şenol, böyle bir şeyin asla olmayacağını vurgulayarak, MHP’deki yaşanan bu süreçte genel merkez tarafında olduğu için bu şekilde yakıştırmaların yapıldığını dile getirdi.

 

“KOLTUK DEĞİL, DAVANIN TAKİPÇİLERİYİZ”

Şenol, “Böyle bir şey asla olmayacak. Bizler koltuk değil, şerefli bir davanın takipçileriyiz. Kendi adıma söylüyorum böyle bir şey asla olmayacak. Atakan abi de bunu çok iyi biliyor. Genel merkez tarafında yer aldığımız için bu yakıştırma yapıldı ama böyle bir şey olmayacak. Şahsımın ne böyle bir talebi oldu ne de gözümüz koltukta. Sadece aday konusunda faklı düşüncelerde olduk. Bu konuda da bütün ülkücüler birbirine saygılıdır. Ülkücülerin birliğini beraberliğini, kardeşliğini kimse bozamayacak.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi