Geçtiğimiz gün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiren Tire MHP İlçe Teşkilatı, 7 Haziran öncesinde tüm çalışmaları tamamlayarak seçim sonuçlarını beklemeye koyuldu.


Tirelilerin gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühle birlikte 7 Haziran genel seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek Tire’de oy patlaması yaşayacağı gözlenen MHP Tire teşkilatı, Tire’nin tüm köyleri ve sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelerek partilerinin projelerini anlattı. Ülkenin içinde bulunduğu süreç ve yaşadığı sorunlarla ilgili MHP’nin görüşlerini ve çözüm önerilerini paylaşan Atakan Duran başkanlığındaki Tire MHP yönetimi, seçim çalışmalarında vatandaşlardan gördüğü destekten dolayı oldukça mutlu. 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE OY VERECEĞİZ
7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimin ülkenin geleceğinin seçimi olduğunu kaydeden MHP Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran, “Bu seçimler kısır siyasi çekişmelerle ve farklılıklarımızla bizi birbirimizden ayıran değil bizi biz yapan ortak yönlerimizin öne çıkarıldığı Türkiye’nin geleceğinin seçimi. Ülkemizin taze bir kana yeni bir heyecana ihtiyaç var. AKP 13 yıldır iktidardadır ve artık bizce ülkemize vereceği bir şey kalmamıştır. 2002’de büyük umutlarla iktidar olan AKP, bu geçen 13 yılda milletimiz nezdindeki kredisini yitirmiştir. 2011 genel seçimlerinde söz verdikleri ve 2014’te yineledikleri Tire-Belevi Duble yol yapım projesi hayata geçirilmemekle birlikte, 2015 seçimlerinde de milletimizin AKP’ye oy vermesi için pazarlık konusu yapılmaktadır. İlçemizdeki ölüm yolu hiçbir zaman seçimlerde pazarlık konusu yapılamaz. MHP olarak bu anlayışın kesinlikle karşısındayız” dedi.

KÖYLERİMİZ YENİDEN KÖY OLACAK, HİZMET AKIŞI YENİDEN BAŞLAYACAK
AKP’nin seçim süresince gelecek 4 yıl için vaatte bulunmadığına dikkat çeken Başkan Duran, “AKP, Milletimizden bir 4 yıl daha iktidarda kalma yetkisi isterken bu 4 yıl için her hangi bir vaatte bulunmamakta, sadece geçmişte yapmış olduğu işlerden söz etmektedir. MHP’nin ise seçim beyannamesi toplumumuzun tüm kesimlerinin ihtiyaçları tespit edilerek ortaya konmuş en kapsamlı beyannamedir. Bu beyannameyi okuyan her ferdimiz kendisiyle ilgili konular görmektedir. MHP iktidarıyla mahalleye dönüşen köylerimiz tekrar köy statüsüne kavuşacaklardır. Kapanan ilçe özel idareler ve belde belediyeleri tekrar açılarak duran hizmet akışı tekrar sağlanacaktır. MHP iktidarında köyde yaşayan insanlarımızın ihtiyaçları, kendi öncelikleri doğrultusunda ivedilikle yerine getirilecek. “ şeklinde konuştu.

OYLARIMIZI BÖLMEMEK, ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜNE HİZMET ETMEKTİR
Barajı aşamayacağına kesin gözüyle bakılan partilere oy vermek iktidar partisine destek olmaktır. Tüm Tireli hemşerilerimizi geçmişte hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar, bu seçimde bizi biz yapan ortak değerimiz Türkiye’mizin bölünmez bütünlüğü, çocuklarımızın ve torunlarımızın güvenli ve güzel yarınları için, köylerimize iadeyi itibar için Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeye ve tüm halkımızın oylarını, onurlu geleceğini, umutlarını MHP çatısı altında birleştirmeye davet ediyoruz. Bizimle yürü Tire, bizimle yürü Türkiye.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi