Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ortaya tekrar minder serildi. Şimdi pehlivanlar minderde peşrev çekiyor. Bunların bir kısmı ise yalancı pehlivan. Minderde, tek pehlivan var o da AK Parti” dedi.

Ergün ÇELİK

Bayındır, Tire, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da seçim çalışmalarını sürdüren Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Tire’de neşeli tavırları ve esprileriyle çevresindekileri kırdı geçirdi. Pazar ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Yıldırım, uğradığı bir balıkçı dükkanında bıçağı eline alarak, balığı usta işi temizledi. Milletvekili Aydın Şengün, Milletvekili adayları Mehmet Bayındır,  Ömer Sertbaş ve Ali Aydın ile birlikte AK Parti Tire İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Yıldırım, burada partililere seslendi. 7 haziran seçimlerine atıf yapan Yıldırım, “yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ortaya tekrar minder serildi. Şimdi pehlivanlar minderde peşrev çekiyor. Bunların bir kısmı ise yalancı pehlivan. Minderde, tek pehlivan var o da AK Parti” dedi. Muhalefetin, asgari ücret konusunda ortaya attığı rakamları rahmetli babaannesinin sözüyle eleştiren Yıldırım, “kaval elin, yel Allahın, üfle Kılıçdaroğlu üfle. Nefesin varsa üfle. Bunların bu kavalı üflemeye nefesleri de yetmez, hayalleri de. Birden bire emekli dostu oldular. 2000’li yıllarda emekli ve memuru açlığa terk ettiğinizi millet unuttu mu zannediyorsunuz? Desteksiz atacaksınız millet yerse. AK Parti söylediğini yapar, yapamayacağını ise söylemez.” şeklinde konuştu.


“KAZANIMLARI ÇARÇUR ETTİRMEYECEĞİZ”
Merkez bankasında 125 milyar dolar döviz rezervi bulunduğunu hatırlatan Yıldırım, “Kasa dolu ya bunlar dadanmaya hazırlanıyorlar. Bunlara inanmayın. Bunlar hayal taciri. Lafla peynir gemisi yürümez. İnsana dokunacaksın. Ayağına dokunan taşı alıp, önünü açacaksın. Yetmedi binlerce km yol yapacaksın. Biz yapa yapa geliyoruz. Onlar ancak laf yapar, AK Parti ise iş yapar. Bu milletin 13 sene öncesini unuttuğunu zannediyorlar. Türkiye’nin kazanımlarını bunlara çarçur ettirmeyeceğiz. Milletin sorununu çözecek tek Parti AK partidir. Şehit cenazeleri üstünden siyaset yapamadıkları için şimdi ülke bölünüyor safsatasıyla siyaset yapıyorlar. Biz ise ısrarla tek vatan, tek millet, tek bayrak diyoruz. Bu millet tek bayrak altında her renge sahip. Acılarımızı beraber azaltır, sevinçlerimizi birlikte çoğaltırız” dedi.


“BOŞUNA UMUTLANMASINLAR”
AK Parti’de 7 haziran seçimleri öncesi doğal olarak nöbet deşikliği yaşandığını ve bu değişimin muhalefeti umutlandırdığını kaydeden Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü.“ AK Parti’de Tayyip bey yok diye bunlar umutlandı. Tayyip bey, burada hiçbir yere gitmedi, boşuna umutlanmasınlar. Biri Cumhurbaşkanımız Erdoğan, biri de Başbakanımız Davutoğlu olmak üzere ülkenin başında iki kuvvetli irade var. 7 haziran, AK Parti’nin yeni Türkiye’nin kapılarını açacağı bir seçim olacak. Darbecilerin kendisi gitti, Anayasası ise duruyor. 7 haziran’da sizlerin verdiği destekle o Anayasayı da gömeceğiz. 13 yıl boyunca Türkiye’nin her yerinde binlerce eserimiz var. Bu ülkenin geleceğinin zayıf iktidarlar ve koalisyonlarla yok edilmesine izin vermeyeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi