Tire ve bölge için adeta ölüm kalım meselesine dönen Tire – Belevi yolunda, mutlu sona adım adım yaklaşılıyor. Dar ve virajlı olması sebebiyle yıllardır pek çok trafik kazasına sahne olan yolun büyük bir kısmında genişletme, dolgu ve asfalt çalışmaları bitirildi.

Belevi Müzesi’nden Büyükkale Köyü’ne kadar olan kısmın, Kurban Bayramı sonrası açılacağı öğrenilirken, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Tire – Belevi yolu şantiyesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaları anlattı. Son zamanlarda neredeyse her gün yol şantiyesini ziyaret edip, çalışmaları  bizzat takip eden İlçe Başkanı Falakalı, “Ramazan Bayramı’ndan bugüne yaklaşık 45 gündür çalışmalar, Cumartesi Pazar dahil aralıksız devam ediyor. 20 kamyon asfaltlamada, 20 kamyon dolgu çalışmaları için aralıksız işliyor. Karayolları Müdürlüğümüz, uygulayıcı firma, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin takibiyle, yol çalışmalarının hızlı şekilde devam etmesini sağlıyoruz. İlçemizi ve bölgemizi, Aydın’a ve Kuşadası’na bağlayan bu önemli güzergahı bir an önce vatandaşlarımıza kazandırmak için çabalıyoruz.” Dedi.

SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Yol çalışmaları sürerken, yolun aynı zamanda yoğun şekilde işlediğini belirten Falakalı, “Sürücülerin, uyarılara, yol işaret ve işaretçilerine özellikle geceleri dikkat etmelerini istiyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi