Büyük Birlik Partisi’nin Çanakkale’den, Antalya’ya kadar kısımdaki Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan Tire Salı Pazarı’nı gezerek esnafla sohbet etti.

Ercan ÇELİK

Yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Tire belediye Başkanı adayı Erkan etçi2ye destek amaçlı tire’ye gelen BBP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan Tire Salı Pazarı esnafını ziyaret etti.




DEVLET İMKÂNLARINDAN YARARLANAMAYAN PARTİYİZ
Gürhan gazetecilerin ülkedeki siyasi gündem ve yerel seçimler ile ilgili değerlendirme sorularına şöyle yanıt verdi, “Geçmiş dönemlerde sahil bandında oy oranımız düşük çıkmıştı. Bu bölgede oyumuzu yükselteceğiz. Bu planlı ve detaylı çalışmalar sonucu bize karşı bilinçli yapıldı. Sanki marjinal bir partiymişiz, başkasının hakkına hukukuna, özel hayatına müdahale edecekmişiz izlenimi verildi. BBP, en demokratik şekilde milletin yanında ve sosyal adaleti isteyen bir siyasi parti. İş başa düştü pazar Pazar, köy köy, kapı kapı dolaşarak BBP’yi anlatacağız. Biz devlet imkânlarından yararlanamayan partiyiz. Bizim paralarımız ile siyaset yapılıyor. Biz birebir siyaset yapmaya çalışıyoruz” dedi.



“BEN ONLARA YILDIZ DİYORUM”
“Başbakan’dan demokratik anayasa bekleniyordu” diyerek konuşmasını sürdüren Ahmet Gürhan, “Milletin beklentilerine cevap veremedi Başbakan. Temelde milletin 3 önemli konusu var, temiz toplum, temiz siyasetçi ve şeffaf yönetici. Adaylarımızın hepsi pırıl pırıl ve şaibesiz insanlar. Ben onlara yıldız diyorum” dedi.




BAŞBAKAN GÜNAHI OLMAYAN CEMAATLE UĞRAŞIYOR
Türkiye’de hak hukuk ve adaletin olmadığını ifade eden Gürhan, “Türk milleti şunu istiyor, benim oğlumla senin oğlun adaletin karşısında eşit olsun. Yeniden yargılamaların önünü açarak esas amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Amaç Abdullah Öcalan’ı çıkarıp meclise sokmak. Başbakanın işi gücü yok gibi, ekonominin altında bunalan işçi, memur ve köylü açlık sınırındayken bunlarla uğraşmak yerine, hiçbir günahı olmayan, 168 ülkede Türkçe öğreten bilim ve ilim adamı yetiştiren cemaatle uğraşıyor. Cemaatle uğraşacağına PKK ile uğraşsa şehitlerin kanı yerde kalmazdı” dedi.



Editör: Haber Merkezi