Yüzlerce araçlık konvoy ve kalabalık bir grupla miting alanlarına giden Başkan Çiçek mahalle muhtarları, yeni dönem muhtar adayları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

MUHTARLAR VE MUHTAR ADAYLARI BAŞKAN ÇİÇEK' İ ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'e mitingler öncesinde Duatepe Mahalle muhtarı Muharrem Ötügen, Pasa Mahalle muhtarı Mithat Girgin, Dere Mahalle muhtarı Zihni Ayvaz, Dere Mahalle muhtar adayları Rahmi Çatalbaş ve Celâl Kayhan mahallelerine yaptıkları hizmetler için teşekkür çiçeği takdim ettiler. Yoğun ve coşkulu tezahüratlarla karşılanan Tire Belediye Başkanı, DSP Tire Belediye Başkan adayı Tayfur Çiçek uzun süre konuşmalarına başlayamadı.

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANLARI ÇİÇEK'İN MİTİNGLERİNE KATILDI

Başkan Çiçek'in mitinglerine CHP Tire eski İlçe Başkanları Mutlu Dinç, Şenol Sardoğan ve Pazarcılar Odası Başkanı Cengiz Kaşan da katıldı.

ÖMRÜM YETTİĞİNCE SİZLERİN HİZMETİNİZDEYİM

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek miting alanlarında yaptığı konuşmalarda Tire için 3 dönem 15 yıl boyunca yaptığı hizmetleri anlattı. Siyasetin aynı zamanda nezaket olduğunu belirten Çiçek diğer belediye başkan adaylarına da başarılar diledi. Tire için gece gündüz demeden çalıştığını da sözlerine ekleyen Başkan Çiçek "Sabah işe başlama saatimiz belli ama bitiş saatimiz belli değil. Her çalışmanın başında oluyorum, mesaimi çalışmaların başında harcıyorum. Sizler beni makamımda takım elbise ile oturayım diye değil sizlere hizmet edeyim diye seçtiniz. Ben sizlere layık olmak için çalışıyorum. Ömrüm yettiğince de sizler için çalışmaya devam edeceğim.

Başkanlığım boyunca Tire'ye bir çok mesire alanı kazandırdık. Arappınarı, Gölet ve Derekahve Tire dışında insanların ilçemize ziyaret etmesi için bir sebeb oldu. Paşa Mahallesindeki Çöplen Dere Islahı ve Çevre Düzenlemesi bitti diyebiliriz. Burası Derekahve'ye rakip olacak diyorduk ama Derekahve'den daha da büyük bir alana sahip, seçimden sonra da inşallah Değirmendere'de dere ıslahı ve çevre düzenlemesi projesine başlayacağız.

BELEDİYECİLİK VİZYON İŞİDİR

Belediye başkanlığı hayal edilecek heves edilecek bir makam değildir. Parayla pulla değil vatandaşların gönül oylarıyla kazanılacak bir yarıştır. Karşımızda ittifaklar cepheler olabilir ama biz ittifakı Tirelilerle yaptık. Meclis listemizde her partiden değerli isimler var. Sizler beni 3 defa farklı partilerden belediye başkanı yaptınız 4. dönem için DSP'den belediye başkan adayı oldum. Ben Tireliler'e güveniyorum çünkü Tireliler dayatmayı kabul etmez. Bu şehrin insanları Ankara'dan verilen kararlarla yönetilemez. Belediyecilik Vizyon İşidir, Biz de bu vizyonu yıllarca yaptığımız hizmetler ve karşısında aldığımız ödüllerle gösterdik. Bizim için en büyük ödül Tirelilerin gönlüne girebilmektir. Ben sizlere güveniyor 4. defa yine bizleri sandıktan çıkaracağınıza inanıyorum. Söz de yetki de milletindir" dedi.

Editör: Haber Merkezi