Son günlerde Tire siyaset kulislerinde gezen, Aziz Kocaoğlu ile arasında gerginlik olduğu ve Ak Parti’ye geçeceği yönündeki dedikodulara, Başkan Tayfur Çiçek’ten yalanlama geldi.

 

Ercan ÇELİK

 HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Bir süredir siyaset kulislerinden konuşulan dedikodular, sokaktada konuşulur olduğu. İddiaya göre Aziz Kocaoğlu’yla Tayfur Çiçek arasında son zamanlarda yaşanan bir gerginlik var. Bunu ilave olarak da Tayfur Çiçek’in Ak Parti’yle görüştüğü ve yakında Ak Parti saflarına geçeceği dedikodusu yayıldı.

 

“SENARYO YAZIYORLAR”

Söylentilerle ilgili olarak HaberTire Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Başkan Çiçek, bu dedikoduların kasıtlı olarak ortaya atıldığını belirterek “Sayın Aziz Kocaoğlu ile aramızda hiçbir gerginlik ya da sorun yok. Birileri öyle düşünmek istiyor. Oturup senaryo yazıyolar.” şeklinde konuştu.

 

“YAKAMIZDAKİ ROZET BELLİDİR”

Ak Parti ile görüşmelerde bulunduğu ve yakında Ak Parti saflarına geçeceği yönündeki dedikoduları da yalanlayan Başkan, bu konuda net yanıt verdi. Hiç kimseyle bu yönde herhangi bir siyasi paylaşımı olmadığını dile getiren Çiçek, “Biz neysek oyuz. Çizgimizde devam ediyoruz. Nereden seçildiğimiz, ne olduğumuz ve yakamızdaki rozet bellidir.” Dedi.


 HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi