Bir süre önce Bahariye Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Özgür Çakıcı, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Uzun yıllar bir kurumsal marketler zincirinde yöneticilik yapan ve 10 yıldan bu yana da kırtasiye sektöründe hizmet veren Evli ve 2 Çocuk babası Özgür Çakıcı, bir süre önce Bahariye Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu duyurmuştu. Çakıcı’nın adaylık açıklaması mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanmış ve mahalleliye büyük mutluluk yaşatmıştı. Adaylık açıklamasından bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden Çakıcı, göreve gelmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı bazı projelerini HaberTire Gazetesi’ne anlattı.

Toplamda BİN seçmenin bulunduğu Bahariye Mahallesi’nde doğalgazın bulunmadığını belirten Muhtar Adayı Özgür Çakıcı, birinci önceliklerinin mahalleye doğalgaz getirilmesi olduğunu söyledi. Çakıcı yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

DOĞALGAZ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ

“Yaklaşık 17 yıldan bu yana Bahariye Mahallesi’nde oturuyorum. Bahariye Mahallesi, doğalgaz eksikliği başta olmak üzere bazı teknik sebeplerden dolayı sürekli göç veriyor. Biz göreve geldiğimiz anda mahallemize doğalgazın gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu sayede mahallemizdeki göçün de önüne geçmiş olacağız. Tire’nin alt kesimlerinde oturan vatandaşların tümü doğalgaz imkanından faydalanıyor. Bahariye Mahallesi sakinlerinin de bu imkanlardan faydalanmasını istiyoruz. Bunun için gidilmedik makam, aşındırmadık kapı bırakmayacağız. Doğalgaz Bahariye Mahallesi sakinlerinin de hakkıdır.

YANGIN VANALARI ARTIRILACAK

Mahalle sınırlarımız içinde bulunan yollarımızın çoğu dar ve elverişsiz. Herhangi bir yangın durumunda itfaiye araçları sokaklarımıza giremiyor. Bunun için mahallemizin belli başlı noktalarında yangın vanaları bulunuyor. Bu vanaların yetersiz olduğunu gözlemledik. Göreve gelir gelmez bu yangın vanalarını artırmak için gerekli girişimlere başlayacağız.

SOKAKLARIMIZ ÇOK DAR

Mahalle içerisindeki yollarımız çok dar. Herhangi bir acil durumda ne ambulans ne de polis ekipleri rahat bir şekilde sokaklarımızdan geçemiyor Özellikle tespit ettiğimiz bazı noktalarda sokaklarımızın genişletilmesi gerekiyor. Bu konuda mahalle sakinlerimizden de çok sayıda şikayet aldık. Göreve geldiğimizde hep birlikte yapacağımız girişimler neticesinde bazı sokaklarımızda genişletme çalışmalarının yapılması için mücadele edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi