CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray,  Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Osman Varol ile Tire Toplu Konut Mevkii’nde ‘Neden Hayır’ dediklerini anlattı ve halkın sorularını yanıtladı.
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Osman Varol, “Bu bir parti meselesi değil, ülkeyi sevip sevmeme meselesidir. Referandum sonucunda, ‘Hayır’ çıkarsa bu ülkede çok şey değişmeyecek. Ama bir takım kimselere bu ülke üzerinden pazarlık yapmayın mesajı verilecek” dedi.


“İZMİR YİNE HAYIR DİYECEK”
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray da, “Ben bu akşam buraya rozetimi çıkartarak Türkiye milletvekili olarak geldim. Şimdi siyasi propaganda yapmıyoruz. Geri dönülmeyecek bir karar için buradayız. İzmir referandumlarda hep ‘hayır’ oyu vermiştir. Şüphesiz 16 Nisan’da da İzmir, ‘Hayır’ diyecek. 
Çıray daha sonra şöyle devam etti, “Hayır demezseniz tek adam rejimi kurulacak, tek adam her şey olacak, devletin tümüne hükmedecek. Seçtiğiniz milletvekillerinin hiçbir hükmü kalmayacak. Sizlerin sözünü kimse dinlemeyecek. Rejim değişecek. Sadece adı cumhuriyet olacak. Gerçekte ise krallık gibi her şey bir kişinin elinde olacak. Demokrasi kalmayacak” dedi.
Toplantıya, Zeytinova Belediye Eski Başkanı Ali Doğu, Atatürk Mahallesi Muhtarı Aysun Sertkaya, CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, CHP önceki İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.


Editör: Haber Merkezi