İyi Parti Tire İlçe binasının açılış töreni için Tire’ye gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, açılış töreni öncesi  İlçe Başkanı Atakan Duran ve ilçe yöneticileriyle birlikte kısa bir Tire turu yaptı.

Öncelikle İlçe Başkanı Atakan Duran’ın babası Cemil Duran’ı işyerinde ziyaret eden Çıray, geçtiğimiz hafta yaşanan saldırı sebebiyle Cemil Duran’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Burada bir süre sohbet eden Çıray daha sonra Tire Kaymakamlığı’na geçerek Tire Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ile görüştü.

Kaymakamlık ziyaret çıkışında TireVizyon muhabiri Ergün Çelik’in sorularını yanıtlayan Genel Başkan Yardımcısı geçtiğimiz hafta yaşanan saldırıyı provokasyon olarak niteledi ve bunun kutuplaştırıcı siyasetin bir sonucu olduğunu söyledi.

Saldırıyı gerçekleştiren saldırganın ruhsal travması olduğu iddialarına da değinen Çıray, eğer sonuç böyle çıkarsa, bu şahsın belinde silahla görevde tutulmasında ihmali olanlar hakkında da bir tahkikat yapılması gerektiğini vurguladı.

Tire’de genç, dinamik ve tecrübeli bir kadro olduğunu vurgulayan Çıray, verdiği örneklerle Tire’yi demokrasinin beşiği olarak tarif etti.

Türkiye’nin yeni bir alternatife ihtiyacı olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı, Tire’de iyi partinin birinci olarak çıkacağından kuşkusunun olmadığını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi