Ercan ÇELİK

24 Haziran 2018 seçimleri için diğer partilerin olduğu gibi İYİ Parti’nin de milletvekili adayları listesi az önce belli oldu. Ak Parti ve CHP’den Tire’den aday adayı olan Emin Sefa Kayacan ve Yücel Özen partilerinin listelerinde yer almazken, İYİ Parti’de Tire’den aday adayı olan Salih Atakan Duran, 10. Sırada yer buldu.

Aday listelerinin belirlenmesinin ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Atakan Duran, “Tire'den çeşitli partilerden aday adayı olan arkadaşlarımız arasında sadece partimizin bir tasarrufta bulunup, Tire'mize verilen önem ve değerin lafta olmadığının imza altına alınmış olmasıdır.” Dedi.

“İYİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM”

Atakan Duran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye için "İYİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM" şiarıyla Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Meral Akşener Hanımefendinin başlattığı bu büyük ve kutlu yürüyüşe, Tire'mizden Kurucu İlçe Başkanı olarak katıldık.

Genel Başkanımız Meral Akşener'in bu çağrısı, tüm Türkiye'de olduğu gibi, ilçemizde de çok büyük yankı bulmuş, Tire'de kısa süre içerisinde teşkilatlanmamızı tamamlayıp, seçimlere hazır bir halde yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve gönüldaşlarımız ile birlikte gönül gönüle, kol kola bu çağrıya gayet İYİ bir cevap verdik.

Başta hemşerilerimiz olmak üzere, İlçe, İl ve Genel Merkez Yöneticilerimizin kıymetli teşvik ve talepleriyle kurucu ilçe başkanlığı görevimden istifa ederek, Tire İçin İyi Olsun dileklerimizle mensubu olmaktan şeref duyduğum İyi Parti'den İzmir 2. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusunda bulundum.

“ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUM”

Az önce açıklanan listeyle birlikte İzmir 2. Bölge Milletvekilliği Adayları arasında şahsımın da görevlendirilmiş olmasından büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bu Kutlu Mücadelede, Genel Başkanımızın talimatlarıyla bölgemizden Milletvekilliği Adaylığı ile onurlandırmış olmamı bir şeref nişanesi olarak hayatım boyunca taşıyacağımın bilinmesini isterim.

Sevincimi taçlandıran bir önemli olayın da Tire'den çeşitli partilerden aday adayı olan arkadaşlarımız arasında sadece partimizin bir tasarrufta bulunup, Tire'mize verilen önem ve değerin lafta olmadığının imza altına alınmış olmasıdır.

“ARTIK ÇALIŞMA ZAMANIDIR”

Tire'nin Tüm İyi Yüreklilerine Selam Olsun. Artık çalışma zamanıdır, kalan süremizde ilçemiz sevdamız Tire başta olmak üzere bölgemizde partimizi en iyi şekilde temsil etmeye, durmadan yorulmadan çalışmaya , kapı kapı, köy köy, İYİLERİN HİKAYESİNİ anlatmaya devam edeceğim.

Şimdiden seçimlerin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diler, Genel Başkanımız Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı ile sonuçlanıp ülkemiz için en İYİSİNİN tecelli olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.

Editör: Haber Merkezi