Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz yıl İYİ Parti Tire İlçe binasında, o zaman ilçe  başkanı olan Tire Belediye Başkanı Atakan Duran’a silahlı saldırı gerçekleştirilmiş, neyse ki herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmamıştı. Bu olayla ilgili geçtiğimiz gün parti binasında yapılan keşif için zanlı ve Atakan Duran ile birlikte olay günü parti binasında olan isimler, tekrar parti binasına gittiler. Bu keşif gününde Atakan Duran’ın kendi isteği üzerine İYİ Parti Gençlik Kolları üyeleri parti binasına gitmediler. Bu konuyla ilgili siyaset arenasında çeşitli söylentiler olduğunu belirten İYİ Gençlik Tire İlçe Başkanı Mutlu Kösem, detaylı bir açıklama yaparak mesaj verdi.

Kösem’in yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “24 Mart 2018 tarihinde kendini bilmez ve haddini bu denli aşma cesareti göstermiş bir şahsın, İYİ Parti Tire İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdiği, o dönemin İYİ Parti Tire İlçe Başkanı ve şu an mevcut Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran'a düzenlemiş olduğu silahlı saldırının savcılık incelemeleri neticesinde, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü ilçe binamızda yapılan keşif için sayın başkanımızın da davet edilip olay yerinde ifadesine başvurulmuştur.

Sayın Başkanımız kendi isteği üzerine bugünkü keşif için, İYİ Gençlik İzmir ve İyi Gençlik Tire yönetiminden arkadaşlarımıza bu olayda ihtiyaç duymadığını, kendisi ve avukatıyla beraber gitmek istediğini beyan etmiş, kendi talimatıyla İYİ Gençlik İzmir ve İYİ Gençlik Tire Yönetiminden arkadaşlarımız bu keşfe katılmamışlardır.

Hiçbir oluşumun ve hiçbir grubun bu konuyu siyasi malzeme yapmasına ve hiç kimsenin kendisine bu konuda rant elde etmeye çalışmasına İYİ GENÇLİK katii suretle müsade etmez ve kesinlikle müsamaha göstermez.

Bu ve buna benzer konuların herhangi bir siyasi platformda tartışma konusu olmasına İYİ GENÇLİĞİN tahammülü yoktur, buna cesaret gösterenlerin de cevabını çok net ve çok sert bir dille alacaklarını temiin ederiz.

Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran asla yalnız değildir. Avazımız çıktığı kadar "İşte Başkan İşte Teşkilat” diyor ve düsturumuzdan zerre ödün vermeden sonuna kadar Kıymetli Büyüğümüzün, Sayın Başkanımızın ve İYİ Parti Teşkilatımızın yanında olduğumuzu kamu oyuna beyan ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi