Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı ziyarette, bütünşehir yasasıyla köy tüzel kişiliklerinin ortadan kaldırılmasının köylere gelmesi gereken hizmetlerin aksamasına sebep olduğunu belirtti.

 

Ercan ÇELİK

 

MHP İktdarında belde belediyelerinin ve köy tüzel kişiliklerinin tekrar oluşturulacağını belirten Duran, “Bu sayede tekrar sağlıklı hizmet akışı sağlanacak. Başta köylü vatandaşlarımız olmak üzere, şu yaşadıkları koşullardan benim tespit edebildiğim kadarıyla çok şikayetçiler. Köylere gelmesi gereken hizmetler kesildi. Biz MHP iktidarında bu hizmetlerin akışını tekrar sağlayacak önlemler alıp, düzenlemeler yapacağız.” Dedi.

 

ASIL İLE VEKİLİ BULUŞTURUYORUZ

HaberTire Gazetesi’ne yaptığı ziyarette seçim sürecindeki çalışmalarından da bahseden İlçe Başkanı Duran, “Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Köylerde ve Tire merkezde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Milletvekili adaylarımız sağolsunlar bizleri sık sık ziyaret ediyorlar. Biz MHP olarak bir prensibi ortaya koyuyoruz. Asıl ile vekil olanı temas haline getiriyoruz. İnsanlar, oy verdikleri insanların ellerini sıkıyorlar, bire bir görüyorlar, sorular soruyorlar ve cevaplar alıyorlar ve oy verirken gönülleri rahat oluyor. Akşamları genellikle köy ziyaretlerimize devam ediyoruz. Şu anda 48 köy ziyaretini tamamlamış bulunuyoruz ve seçime kadar 64 köyümüzün tamamına ziyaretlerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Şehir merkezinde mahalle muhtarlarımızla birlikte mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Kendimize göre özeleştiriler yapıyoruz. Anket çalışmaları yapıyoruz. Yaptırdığımız anket doğrultusunda şu anda MHP Tire’de 2. Parti olarak görünyor. Hedefimiz MHP’yi Tire’de birinci parti yapmak.” Dedi.

 

PARTİLERİN İLÇE BAŞKANLARINA ÇAĞRI YAPTI

7 Haziran seçimi öncesi siyasi partilerin Tire temsilcilerine çağrı yapan Atakan Duran, “7 Haziran’da seçim olacak. 8 Haziran’da yeni bir hükümet kurulacak. Bu hükümetin önce Tiremize ve sonra Türkiyemize faydalı işler yapması temennisindeyim. Geçmişte birçok hükümetler kuruldu. Birçok iktidarlar oldu. Bizce geçmişteki hükümetler, ilçemize yeterli hizmeti yapamadılar. Ben diyorum ki; iktidara talip olan siyasi partilerin Tire temsilcileri olarak bizler, yeni hükümetin hizmetlerini Tire’ye getirmek için şimdiden söz verelim. Hangimiz iktidar olursa olsun, ilçemize hizmet akışı için elimizden geleni yapacağımıza, insanlarımıza taahhüt edelim. ‘Şunu verirsen hizmet olur, bunu vermezsen olmaz’ bu ‘-sa’ ve ‘-se’leri kaldıralım. Açık taahhüt verelim. Kim iktdar olursa, diğer ilçe başkanları da muhallif olsak dahi, STK’ların da desteğini alarak bir kurul oluşturalım. Bu kurulun başkanlığını iktdar partisinin ilçe başkanı yapsın. Hep birlikte Ankara’ya gidelim. Gerekirse İzmir’e gidelim, ilçemizin ihtiyacı olan hizmetleri hep birlikte ilçemize sağlamaya çalışalım.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi