Konuşmasını yapmak üzere mikrofonu eline alan Cumhuriyet Halk Partisi Eski İlçe Başkanı Ali GEMİCİ, Güneş Ufukta Işığını göstermiştir. Yolumuz aydınlık yoludur. Cemre Düşmüştür. Martın Sonu Bahardır, Tire Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran'dır, ilçemize ve ülkemize şimdiden Hayırlı Olsun dedi.

ESKİOBA GÖLETİ ÇEVRESİNİ İHMAL ETMEYECEĞİZ

Devlet Su İşlerine ait 920 dekar zirai arazilerin sulanacağı bölgede ve çevresinde Belediye olarak göreve geldiğimiz takdirde bu bölgeyi ihmal etmeyeceğiz. Yetki sınırlarımız dâhilinde çevreyi güzelleştirmek, tarımsal ürünlerin yetişmesi ve pazarın büyümesi adına çiftçimizin, üreticimizin yanında ve her daim destekçisi olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz.

KÖYLÜLER SORDU BAŞKAN CEVAPLADI

Eskioba köyü ziyareti kapsamında Millet İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Salih Atakan Duran'a bir çok soru yöneltildi.

Özellikle projesel konularda köylülerin dikkatini çeken Pazar günü ilçe de kurulması planlanan YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI büyük bir heyecan yaratti.Köyu vatandaşların Salih Atakan Duran'ı başkan görmek istediklerini ve bu çok önemli projeye köylülerin şimdiden hazırlık yapmaya başladıklarını ifade ettiler.

ESKİOBA KÖYÜ ARTIK İHMAL EDİLMEYECEK

Eski yıllarda çok önemli bir köy olma özelliğini taşıyan Eskioba Köyü yeni dönem de hak ettiği bir şekilde cazibe merkezi haline gelecek. Havasi,geniş tarım arazileri ,bölgenin çok verimli topraklar üzerinde olması avantajlarını iyi kullanarak Eskioba Köyünün bu özelliklerini ortaya çıkaracaklarını ve projesel anlamda köy için gerekli değeri ve önemi vereceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi