Cumhuriyet Halk Partisi Bayındırlık Eski Bakanı  Halil Çulhaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinova Eski Belediye Başkani ve Cumhuriyet Halk Partisi  Aday Adayı olan Ali Doğu,Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Tire İlçe Eski Başkanı Mustafa Güngör, Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Genel Meclis Üyesi ve Tire İlçe Eski Başkanı Hidayet Petin, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Belediye Başkan Adayı Yılmaz Göçmen , Cumhuriyet Halk Partisi İlçe ,Kadın, Gençlik Kolları ve  Eski Gençlik Kollari Başkanları ,İyi Parti İlçe,Kadın ve Gençlik Kolları,Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Millet İttifaki Tire Belediye Başkan Adayı Salih Atakan Duran Başköy ziyaretinde bulundular.

Köy girişinde  Davullu Zurnalı ,Meşaleler ve Havai Fişek gösterili bir karşılama ile köye giriş yapan Millet İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Salih Atakan Duran ,Marşlar ve uzun süren alkışlar eşliğinde  köylü vatandaşlar ile bir araya geldi. Köy girişinde kurban kesilmek istendi ama Atakan Duran köy halkına teşekkürlerini sunup kestirtmedi.

JEOTERMAL HEPİMİZİN SORUNUDUR.

Başköy Halkımız ile Birlikte Kol Kola Girip Ben de Direneceğim.

Millet İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Salih Atakan Duran ‘Yakın zamanda Başköy de yaşanan Jeotermal sorunu ile bir daha karşılaşmamak için mücadele edeceğiz.

Bölgemizin en önemli değeri olan ve İncirin başkenti olan Başköy bizim gururumuzdur,onurumuzdur.Sizlerin vermiş olduğu bu onurlu mücadeleniz tüm Türkiye'ye örnek olmuştur.Sizleri yürekten kutluyorum.İnşallah böyle bir şey ile bir daha karşılaşmayacağız.Olursa da en önde, sizlerle birlikte ,sizlerin yanında ,kol kola girip , omuz omuza hep birlikte sizinle beraber ben de direneceğim’.dedi.

YÖRESEL  ÜRÜNLER PAZARINI KURMAYİ HEDEFLİYORUZ.

Pazar günleri  ilçemizde yöresel ürünlerimizi sergileyebileceğimiz ve ekonomik anlamda vatandaslarimizi kalkindiracak ve rahatlatacak kendi ürünlerini satabileceği bir ortamı sağlayacağız.

KOOPERATİFLEŞMEYİ ÖNEMSİYORUZ.

Başköy İNCİR'ini Marka Yapmak İçin Her Türlü  Desteği Vereceğiz

Belediyeye ait olan Kooperatifi büyüterek geliştireceğiz.BAŞKOY İNCİRİNİ Tüm Türkiye'ye tanıtıp, Kooperatifçiliği de esas alarak Başköy İncirimizin Türkiye pazarlarında yer alması için elimizden geleni yapacağız.

TUNÇ SOYER’ BİZİM İÇİN BİR DEĞER’

Gecenin bir vakti Tire'den biz geldik Sayın Başkan diye kapısını çalsak 'Bizi buyur Edip Çay içebileceğimiz , her türlü talebimizi ve sorunlarımızı değerlendirebilecek ve yardımcı olacak,deneyimli ,mütevazi ve çok beyefendi bir insan.

Çok şanslıyız.Tunc Soyer gibi  kişilik sahibi bir insanla İnşallah Birlikte Çalışma Fırsati yakalayacagiz.Köylünün ve Çiftçinin yanında üretime ve kırsal kalkınma hedefleri olan , başarılı bir belediye başkanı bölgemiz içinde çok önemli bir değerdir.

Süt Kuzusu projesini büyüterek devam ettirecek ve yenilikçi üretici dostu projeleri ile bölge halkımızın sorunlarına çare ,dertlerimize derman olan Sosyal ve  İYİ Belediyeciligi Millet İttifakı heyecanı ile birlikte yapacağız.

Editör: Haber Merkezi