Anadolu Partisi Tire İlçe Merkezi, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.
 

Ergün ÇELİK

 HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Emine Ülker Tarhan’ın Genel Başkanlığındaki Anadolu Partisi ülke genelindeki teşkilatlanmalarına devam ediyor. Tire’de geçtiğimiz ay kurulan ve Ayhan Paşalı’nın İlçe Başkanı olduğu Anadolu Partisi’nin parti merkezi, önceki gün Atatürk Caddesi’nde bulunan Silahçı İş Hanı’nda açıldı.

 

Düzenlenen açılış törenine Anadolu Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylar, İl yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçelerin ilçe başkanları ve partinin İzmir Milletvekili Adayları da katıldı.

 

Açılışta küçük bir konuşma yapan Anadolu Partisi Tire İlçe Başkanı Ayhan Paşalı;” Yüce Atatürk’ün değerlerine sahip çıkmak ve bu değerleri korumak için kurulan partimizin Tire Merkezi’ni açıyoruz. Bizler bu ülkenin sevdalısı olan bireyler olarak Atatürk’ün çizdiği yoldan gösterdiği hedefe yürüyeceğiz. Açılışımıza katılan partili partisiz tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Anadolu Partimizin Tire’mize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Anadolu Partisi’nin Tire Yönetimini şu isimler oluşturuyor, Başkan Ayhan Paşalı, Başkan Yardımcısı Cenk Dolu, Sayman Ayhan Ayber, Kadın Kolları Başkanı Aynur Bayram, Yönetim kurulu üyeleri Filiz Paşalı, Müzeyyen Sarıca, Önder Gül, Şükran Sevgilioğlu, Adem Peker, Bahar Paşalı, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet İden.


Editör: Haber Merkezi