Adalet ve Kalkınma Partisi Tire Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri, Anneler Günü vesilesiyle Tire caddelerinden annelere karanfil dağıttılar.

 

Ercan ÇELİK

 

Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül ve Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan’ın da bizzat katıldıkları etkinliklerde, Tire’deki annelere, kutlama amacıyla karanfil dağıtıldı. Gençlik ve Kadın kollarından birçok üyenin katıldığı etkinlikte Ak Partilier, Tire’nin caddelerinde rastladıkları annelere karanfil vererek, onları tebrik ettiler.


Etkinlik ile ilgili olarak gazetemize konuşan Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, “Her zaman olduğu gibi bu özel günde de Annelerimizin yanında olmak istedik. Karanfillerimizi aldık ve yine sahaya çıktık. Tire caddelerinde görüştüğümüzü annelerimize karanfillerini verip, ellerinden öptük. Çok verimli bir etkinlik oldu. Annelerimiz mutlu olunca bizler de mutlu olduk. Ak Parti olarak sadece seçim zamanı değil her zaman halkımızla iç içeyiz. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tekrar kutluyor, ellerinden öpüyorum.” Dedi.



Editör: Haber Merkezi