İzmir milletvekilleri Ulema ve Dağ, Ak Parti Tire ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, Kiraz ilçe kongresi öncesi Tire’yi ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katıldılar.

 

İlçe binası önünde yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve kalabalık bir parti topluluğu ile karşılanan milletvekilleri yeniden görev alan ilçe başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle de tanışarak, başarı ve hayırlı olsun temennisinde bulundular. İlçe başkanı Çeltikcoğlu, Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcılığına seçilen Nesrin Ulema ve MKYK üyeliğine seçilen Hamza Dağ’ın her fırsatta Tire’ye geldiklerini ve sorunlarına yerinde ve zamanında ilgi gösterdiklerini ifade ederek; “Her iki milletvekilimize de yeni yönetimi tanımak adına yaptıkları bu nazik ziyaret için teşekkür ediyoruz. Bizler de onların yeni görevlerini tebrik ediyoruz ve muvaffakiyet diliyoruz. Onları Tire’mizin fahri birer hemşehrisi kabul ediyoruz. Biraz sonra yönetim kurulu toplantısını onlarında katılımıyla gerçekleştireceğiz. Şu an için Tiremizin planlanmış yatırımlarını kendilerine arz edeceğiz ve son rötuşları konuşacağız. Biliyorsunuz yeni bir genel seçim sürecinin arefesindeyiz. Bir aylık bir zaman dilimi içinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerimizi yapmış olacağız. Mahalle başkanlıklarımızı oluşturduk ve her gece toplanarak kurullarımızı tamamlıyor, yol haritamızı çiziyoruz. 15 ocak gibi ilçemiz adına tüm seçim çalışmaları bitecek ve sahaya çıkmaya hazır hale geleceğiz” dedi.

 

DAĞ: “GENEL SEÇİME ODAKLANDIK”

Milletvekili Hamza Dağ yaptığı konuşmada son haftaların güncel siyasi gelişmelerini değerlendirdi. Partililerden gelen soruları da cevaplayan Dağ, Ak kadroların tüm mesaisini haziran ayında yapılacak genel seçime odakladığını, çünkü millete verilmiş sivil ve demokratik bir anayasa sözlerinin bulunduğunu belirtti.

 

ULEMA: “TİRE ÖRNEK BİR TEŞKİLAT”

Söz alan milletvekili Nesrin Ulema; “sizlere Genel Başkanımız Ahmed Davutoğlu ve Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu’nun selamını getirdim. İnanılmaz bir mesai harcıyoruz. Ama sevindirici olan ve enerjimizi arttıran odur ki ülkenin tamamında Ak Parti teşkilatları bizden çok daha fazla gayretli şükürler olsun. Zaten Tire, teşkilat ve saha çalışmaları konusundaki en örnek ilçelerimizden biri. Her alanda sağlam temeller üzerinde kararlılıkla büyüyen yeni Türkiye’nin yeni anayasası için gidilecek seçimde alınacak yeni zaferin mimarı teşkilatımız olacaktır” dedi.

 

Yönetim ve yürütme kurulları ortak toplantısına da katılan milletvekilleri Ulema ve Dağ daha sonra Kiraz ilçe kongresine katılmak üzere Tire'den ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi