AK Parti Tire İlçe Teşkilatı’nın, “ilk günkü aşkla” adı altında düzenlediği koordinasyon toplantısına İzmir Milletvekili adayları İbrahim Turhan, Emin Sefa Kayacan ile Bilal Kırkpınar katıldı

 Ergün ÇELİK
HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, millete hizmet yolunda ilk günkü aşkla yola çıktıklarını söyledi. “Mesele memleket meselesi olduğunda canını bile feda etmekten çekinmeyeceksin” diyen Turhan, Ankara’da meydana gelen terör olayını ve teröristleri lanetlendiğini ifade etti. AK Parti Tire İlçe Teşkilatı’nın, “ilk günkü aşkla” adı altında düzenlediği kahvaltılı koordinasyon toplantısına İzmir Milletvekili adayları İbrahim Turhan, Emin Sefa Kayacan ile Bilal Kırkpınar katıldı. İzmir ve Küçükmenderes’in, ekonomiye iktisadi anlamda katkısının büyük olduğunu kaydeden Turhan, “AK Parti’nin, tekrar tek başına iktidara gelmesiyle tarihsel süreçte her konuda merkez olan İzmir, kalkınacak ve o ihtişamlı günlerine geri dönecek” dedi. Ali Babacan’ın tekrar aday gösterilmesi ile ilgili sorulara, “AK Parti’de görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Bunun dışında hiçbir beklentim ve pazarlığım olmamıştır, olmayacaktır”  şeklinde yanıt veren Turhan, “12 yıldır sn Babacan ile aynı ekipte görev aldık. Ne sn Babacanın, ne benim, ne de bir arkadaşımızın bir beklentisi olamaz. Tek beklentimiz, partimizin tek başına iktidar olmasıdır. Ne görev verilirse canla başla çalışırım” diye konuştu.

 

“AK PARTİ REFORMCU VE VİZYONERDİR”

13 yıllık iktidarları döneminde, kimseye yukardan bakmadıklarını, kötü söz söylemediklerini ve kırmadıklarını belirten Turhan sözlerini şöyle sürdürdü. “her zaman bizim için yol gösteren aşk, adalet aşkımız olmuştur. AK Parti reformcu ve vizyonerdir. Özgürlükleri ve özgürlük alanlarını genişleterek milletin kalbinde taht kurduk. Her zaman demokrasiden yana olduk. Milletin sözünden başka bir şey dinlemedik. Vesayetin her türüyle mücadele ettik ve karşı durduk. Bu başarı ilk günkü ruhun ve aşkın başarısıdır. Dış politikada ise insan onurunu esas alarak, mazlumdan ve ezilenlerden yana olduk. Saygın bir politika izledik. Güçlü ve zalimin yanında hiçbir zaman olmadık. Milletimizin desteği ile 1 Kasım’da tekrar tek başımıza iktidar olacağız.”

 

“ERDEMLİLER HAREKETİ”

AK Parti’nin, “erdemliler hareketi” olduğunu ifade eden Emin Sefa Kayacan, son zamanlarda bazı güçlerce tezgahlanan ince Bizans oyunlarına dikkat çekti. Kayacan,” Algı operasyonlarına karşı birbirimize sımsıkı sarılmak zorundayız. Oynadıkları kirli oyunun son sahnesini sergiliyorlar. Bu oyunu siz bozup, perdeyi de siz indireceksiniz. 1 Kasım, mazlumların sevindiği, düşmanlarımızın ise kahrolduğu gün olacaktır” dedi. Bilal Kırkpınar ise, “ Hizmet ve kaos siyaseti yapanları bu millet ayırt etmesini bilir. 13 yıldır girdiğimiz tüm seçimlerde rakiplerimizi nakavt ettik. 7 haziran sonrası, ‘tekrar seçime gidelim’ diyen AK Parti değildir. Bunu diğer partiler istedi. Bu ülkede muhalefet sıkıntısı var. O Kadar acizler ki hiç biri iktidarı hedefleyemiyor. AK Parti’nin önünü kesmenin yolunu HDP’yi barajı geçirtmekte buldular. HDP ise terörist cenazelerine omuz verdi” şeklinde konuştu.

HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi