Tire Ak Parti’de istifalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde istifa eden birkça isimin ardından bugün yeni istifaların olduğu bilgisi geldi.

 

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Tire Teşkilatının yaptığı olağan kongreden sonra oluşan yeni yönetime tepki istifaları gelmeye devam ediyor. Oluşan yeni yönetimden sonra bazı isimler yeni listenin verimli olacağına inanmadıkları gerekçesi ile istifa ettiklerini belirttiler. Aynı gerekçe ile bu hafta 6 yeni isim daha istifa etmek için dilekçe ile Ak Parti ilçe binasına başvuruda bulundu. İstifa eden kişilerin isimleri ise şu şekilde; M. Saim Yorgan, Hüsamettin Karadağ, Semih Poyanlı, Birol Arslan, O. Sinan Çapacı ve Hayriye Çapacı.

Farklı dönemlerde Ak Parti’nin çeşitli kanatlarında faaliyet gösteren bu isimler, yazdıkları dilekçede yeni yönetime tepkili oldukları için istifa ettiklerini belirttiler.

 

İLÇE TEŞKİLATI AÇIKLAMA YAPACAK

Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı’na ulaşan istifa dilekçeleriyle ilgili teşkilattan henüz bir açıklama yapılmamakla birlikte, HaberTire Gazetesi’nin sorusunu kısaca yanıtlayan İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, dilekçelerin alındığını ve yönetim olarak istifaları değerlendirdikten sonra konuyla ilgili kapsamlı bir açıklama yapacaklarını belirtti. 

Editör: Haber Merkezi