Tire Ak Parti’de kongre heyecanı devam ederken Ak Parti Tire ilçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu’ndan boşalacak koltuk için geçtiğimiz haftalarda İlçe binasında temayül yoklaması yapılmış ve  tam 7 aday Tire ilçe Başkanlığına talip olmuştu. İzmir İl Teşkilatı ve Genel merkez ise dün itibariyle Selman İçelli ile yola devam etme kararı aldı.

Dün, Genel Merkeze çağırılan Selman İçelli 31 Mart tarihinde Tire’de  yapılacak kongre ile İlçe Başkanlığı görevine resmen başlayacak. Selman İçelli’nin kongreye tek aday olarak çıkacak olması ise şimdiden kulisleri hareketlendirdi.  Kulislerde ise Selman İçelli’nin ilçede toparlayıcı bir rol üstleneceği  ve her kesimi kucaklayacağı konuşuluyor.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Selman İçelli “Bugün Genel Merkezimiz tarafından çağrılarak bize bu görevi layık görüldü. Rabbim bizlere doğup büyüdüğümüz topraklarda halkımıza hizmet etmeyi nasip etti. Biz de bizlere güvenenleri mahcup etmeden birlik ve beraberlik içinde ilçemize hizmet noktasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Biliyoruz ki makam ve mevkiler gelip geçicidir ve bu bir bayrak yarışıdır. Benden önce bayrağı taşıyan büyüklerime teşekkürü bir borç biliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek 2019 ve 2023 hedeflerimize  ulaşarak hep birlikte güzel başarılara imza atacağız. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun.” Şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN TİRE’YE GELECEK

Edinilen bilgilere göre Başbakan Binali Yıldırım, 31 Mart 2018 tarihindeki kongreye katılmak üzere Tire’ye gelecek.

Editör: Haber Merkezi