Önceki gün Tire teşkilatına gelen AK Parti İzmir Kadın Kolları İl Başkanı Gözde Keskin, Tireli partili bayanlarla toplantı yaptı ve seçim hazırlıklarında tüm güçleri ile var olmaları talimatını verdi.

 

Genel Seçim öncesi son önemli viraj olan milletvekili aday listelerinin belirlenmesi dün itibarı ile netleşti. Seçimin yine en büyük favorisi olan AK Parti’nin Tire teşkilatında da hareketlilik gözle görülür şekilde arttı. Seçimlerde partilerin en önemli kozlarından biri olan kadın kolları üyelerinin çalışmaları, bu seçimde de sonucun belli olmasında yine çok önemli olacak.

 

Sahip olduğu aktif kadın kolları ön planda olan partilerden biri olan AK Parti’nin Tire İlçe Teşkilatı, bu genel seçimde de yine kadın üyelerine çok güvenmekte. Önceki gün Tire’ye gelen AK Parti İzmir Kadın Kolları İl Başkanı Gözde Keskin de Tireli AK Kadınlara bu seçimde de çok güvendiklerini belirtti. İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ve beraberindekileri Tire İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Yaldız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, İl Kadın Kolları yönetiminde bulunan Sacide Ebeoğlu ve çok sayıda Tireli kadın partili karşıladı.

 

Öğleden sonra parti binasında gerçekleşen toplantıda, Keskin kadınlarla önemli bir toplantı yaptı ve seçim hazırlıkları sürecinde var güçleri ile çalışıp dümenin başına geçmelerini ve sorumluluk almalarını istedi.

Editör: Haber Merkezi