Duatepe Mahallesi, Ekinhisarı Meydanı’nda büyük bir mitinge imza atan Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, seçimin favorilerinden biri olduğunu kanıtladı.

 


Ercan ÇELİK

 


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA


Seçime sayılı günler kala partiler konvoylar, kahve ve meydan toplantılarıyla seçmene ulaşmaya çalışıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz akşam Duatepe Mahallesi’ne yüzlerce araçlık dev konvoyla çıkarma yapan Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, Ekinhisarı Meydanı’nı yüzlerce partiliyle doldurdu.

 


Ekinhisarı Meydanı’na özel sahne ve ışıklandırma sistemlerinin kurulduğu toplantı dev bir mitinge dönüştü. Ak Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu’na belediye meclis üyesi adayları, ilçe başkanı, gençlik kolları ve kadın kolları eşlik etti.

Gecenin başında sahneye tek tek çağrılan belediye meclis üyesi adayları, vatandaşı selamlayarak sahnede yerini alırken, sunumu yapan Dr. Gökçe Ok, adayları teker teker kısaca tanıttı.

 


TAYFUR ÇİÇEK'İ ELEŞTİRDİ

Meclis üyesi adaylarının ardından alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneye gelen Mehmet Çeltikcoğlu uzun süre meydanı dolduran vatandaşları selamladı. Konuşmasına alanı dolduran kalabalığa teşekkür ederek başlayan Çeltikcoğlu, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i eleştirdi. Çeltikcoğlu, “2009 seçimlerinde meydan meydan gezip, seçim broşürleri dağıtan, tutamayacağı vaatler veren bir belediye başkanımız var. İşte o belediye başkanı sizlerin oylarınızla o makama geldi ama vaat ettiği 21 projenin sadece 3 tanesine başlayabildi. Bunlardan da tam olarak bitmiş bir tanesi yok. Nasıl olsa tutmayacağım, verebildiğin kadar söz ver, atabildiğin kadar at.” Şeklinde konuştu.

 

 

“TİRE’YE 200 TRİLYON YATIRIM MI YAPILMIŞ?”

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i eleştirmeye devam eden Çeltikcoğlu, “Yarın lütfen pencerenizde bi bakın, Tiremizin sokaklarını bi gezin, son 5 yılda Tire’ye 200 trilyonluk yatırım yapılmış mı yapılmamış bana söyleyin. Bir otopark mı yapılmış, bir hizmet binası mı yapılmış, yeni bir cadde mi açılmış bana söyleyin.” dedi.

 


NAZIM ÇULCU VE SITKI İÇELLİ’DEN TAM DESTEK

Gecenin ilerleyen saatlerinde anons edilerek sahneye çağrılan, Tire’de 3 dönem belediye başkanlığı yapmış Nazım Çulcu ve Eski Belediye Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli dakikalarca alkışlandılar. İçelli ve Çulcu, sahnede alkışlar eşliğinde Mehmet Çeltikcoğlu’nun elini kaldırarak kendisine destek olduklarını ortaya koymuş oldular.



HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi