2016 yılı çalışmalarını değerlendirerek muhabirimize aktaran Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, “2016 yılında üye çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürdük ve üye sayımızı 13 bin 165’e yükselttik. Bu sayının 6 bin 41’inin kadın olduğuna özellikle dikkat çekmek istiyorum. Partimizde kadınlar her zaman çok aktif olmuşlardır ve sayıca da dikkat çekmektedirler. Üye çalışmalarımız bir yandan sürerken kadın kolları yönetimi olarak üyelerimizi tek tek aradık ve bilgilerini güncelledik. Bu çalışmamızın haricinde her yıl olduğu gibi Mübarek Ramazan Ayı’nda da vatandaşımızla birlikteydik. Mahallelerde iftar sofraları düzenledik ya da düzenleyen mahallenin iftar yemeklerine katıldık. Vatandaşlarımızın evlerindeki iftar sofralarına konuk olduk. Bunun yanı sıra Belirli günleri ve önemli haftaları da göz ardı etmedik. Toplumca bilinen ya da az bilinen önemli günlerde hangi zümreyi ilgilendiriyor ise muhataplarını muhakkak ziyaret ettik varsa sorunlarını dinledik çözümler aradık” dedi.

 

AK KADINLAR HER GÜN ÇALIŞIYOR

Ak Parti Tire Kadın Kolları olarak her gün için günlük çalışma programlarının olduğunu kaydeden Ünalan, “Ak Parti, bir ailedir üyeleriyle. Bu nedenle her gün, cenaze, düğün, doğum ve hasta ziyareti gibi gerçekleştirmemiz gereken ziyaretlerde bulunuyor üyelerimizin kederlerini ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Yönetim kurulumuz ile haftalık olağan toplantı haricinde de parti merkezinde bir araya gelerek çalışmalarımızı konuşuyoruz” dedi.

 

2017 yılının ilk etkinliği olarak ‘Kan ve kök hücre bağışı’ etkinliği gerçekleştirdiklerini kaydeden Ünalan, “Ödemiş Kızılay Kan Bağışlama Merkezi ile kampanya düzenleyerek kan bağışında bulunduk. İlik nakli bekleyenlere de umut olmak adına kök hücre verebilmek için kan örneği verdik. Bu tür etkinlikleri toplumsal fayda ve bilinçlendirme adına çok önemsiyoruz” dedi.

 

KARARIMIZ EVET

Ünalan son olarak, “Genel merkezden gelen talimatla birlikte Anayasa Değişikliği Referandumu için çalışmalara başlayacağız. Tanıtım kitapçığımızı inceledik. Tire’nin en uzağındaki mahallemizin en uzaktaki evinde yaşayan vatandaşımıza kadar ulaşarak, geleceğimiz için kararımızın evet olduğunu anlatacağız. Kararımız evet ve Ak Kadınlar olarak referanduma hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi