PAZARCI ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Müsavat Dervişoğlu Salı Pazarı ziyareti gerçekleştirdi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ile görüştü. Millet İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Salih ATAKAN Duran’ın Aday olmasının, İlçe de vermiş olduğu heyecanı ve coşkuyu Salı pazarında vatandaşlar ile birlikte hisseden Müsavat Dervişoğlu, daha sonra birçok Tireli Pazarcı esnafı ile görüştü.

ALİ EFE HAN KAHVESİNDE TİRELİLERE SESLENDİ

Önce İYİ Konuşmak Gerekiyor.

Millet İttifakı Tire Belediye Başkan Adayımız ATAKAN DURAN hiç kimseye sataşan, ötekileştiren bir dil yerine, birleştirici ve kucaklayıcı bir dil kullanıyor önce kendisine çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı. Hamaset, husumet ve hakaret dilini değil İYİ konuşmayı önemsemeliyiz dedi. Geçtiğimiz günlerde Tire’yi ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ nun sözlerine dikkat çekti.

TİRE’YE GELİP NE SÖYLEYECEĞİNİ BİLDİĞİN KADAR NE SÖYLEMEYECEĞİNİ DE BİLMEN GEREK

Yanlış Yerde Yanlış Beyandır. Tireliler bu sözleri hak etmemiştir

Millet İttifakına oy verenler Teröristler ile iş birliği yapanlardır diyen Sayın Süleyman Soylu’yu kınıyorum. Tirelileri incitmek onları terörist ilan etmek bizim ne haddimize. Tireliler siyasi köle değildir. Siyasi haklarına sahip çıkan medeni insanlar ve demokratik bir şehirdir. Bu sözleri kendilerine iade ediyorum. Dedi.

DİYARBAKIR MEYDANINDA TERÖRİSTLERLE BERABER MEGRİ MEGRİ DİYE AĞLAYAN BİZ DEĞİLİZ

Terör örgütü elebaşının Nevruz Mesajını Biz okutmadık. Teröristleri Habur da davullu zurnalı biz karşılamadık.

2 tane Terör örgütü var. Bir tanesi FETÖ diğeri PKK. Menfaatler çatıştı niyetleri ortaya çıkınca ters düştüler. Fetö ile işbirliği yapan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti değildir. Bunları güçlendiren ve destek verenler bugün kalkmış bizlere laf söylüyor. Aslında bunlar endişe duyuyorlar çünkü milletimiz artık uyandı. Bugün AKP li kardeşimde Millet İttifakına oy verecek. Dedi

BİZ GÖRÜYORUZ

Rahmetli Menderesin Mücahitleri, Alparslan Türkeş’in Bozkurtları, Süleyman Demirel’in Kıratlı Süvarileri, Ecevit’in Kurmayları Mustafa Kemal ATATÜRK sevdalısı olan Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal’in Askerleri, millet İttifakında bir araya gelerek Tire’de Adayımız Atakan Duran ile birlikte insanları ayrıştıran değil kucaklayan. Kutuplaştıran değil birleştiren bir anlayış ile birlikte ilerliyorlar. Allah yolumuzu açık etsin. Diyerek alkışlar eşliğinde ziyaretine ve sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi