Hükümete dolayısıyla  AK Parti’ye bazı  siyasetçilerin ve  medya  gruplarının  "Tecavüzcü ile evlenerek cezadan kurtulma imkanı “ getiriyor  diye iftira  siyaseti  yapanlara yazıklar  olsun…
Bu  kadar  aciz  bir  durumdalar… Paralel  yapı  ,  PKK , dAEŞ ve birçok terör  örgütü  ile mücadeleye  devam edilirken Türkiye  Cumhuriyeti  düşmanları  ile  birlikte  çalışan  bu  siyasetçi ve  medya  grupları bu  tarz  haberler  ile  hükümeti  yıpratma  derdindeler. Yazıklar  olsun… Konuyu  hakim olan ve  gerçeği  bilen bu  kişiler  halkı  pis  emellerine  alet  etmek  için  HALK aklı ile  bilgisi ile  alay ederek bu  iftirayı  ve  söylentiyi  yayma  derdine  düşmüşler. 
Sayın Adalet Bakanımız  Bekir Bozdağ  net ve  açık  bir  şekilde şu  şekilde  ifade etmiştir. "Tecavüzcü ile evlenerek cezadan kurtulma imkanı getirilmemiştir. Bunun aksini iddia edenler, konuyu bilerek ve isteyerek çarpıtanlardır."  
Ve  şöyle  devam etmiştir… “Cebir, tehdit, hile ve iradeyi sakatlayan başka bir nedenle cinsel istismar suçunu işleyenler (tecavüzcüler),bu düzenlemeden yararlanamaz.”
Yapılan düzenleme ; cebir, tehdit, hile ve iradeyi sakatlayan başka bir sebeple birlikte olanları, yani tecavüzcüleri kesinlikle kapsamamaktadır. SADECE evlenmiş; ama yaş şartı nedeniyle nikah yapamamış olanların, resmî nikahla evlenmeleri halinde uygulanacaktır.  
Bunun yanında  Eski TCK.'daki evlenme vaadiyle kızlık bozanın,aynı kızla evlenmesi halinde cezayı düşüren düzenlemeyi de AK Parti hükümeti kaldırdı. (Eski TCK.423) 
Eski TCK.'da "adabı umumiye ve nizamı aile aleyhine cürümler" başlığı altında düzenlenmiş cinsel saldırı suçlarını,...
Yeni TCK.'da "kişilere karşı suçlar" kısmında, "vücut dokunulmazlığına karşı işlenen suçlar" arasına AK Parti hükümeti aldı. 


Erken yaşta evliliklerin önüne geçmek için zorunlu eğitimi 12 yıla Ak Parti hükümeti çıkardı.
Çocukları / kadınları korumak için Anayasaya pozitif ayrımcılığı koyma dahil önemli adımları atan AK Parti'yi bu  zamanda  bu şekilde  iftira  ve yalan düzmece  ve  amacı  belli  söylentilerle  vurmaya  çalışmak  haksızlıktır ve  ahlaksızlıktır. 
Maalesef  siyaset tecavüzcüleri  yine  ortaya  çıkmıştır.  Partiler  bu  tür  siyasetçileri  kendi  içlerinden  temizlemeye  mecburdur. Özellikle  ülkemizin bu  zorlu  günlerinde bu  şekilde  haberler ile  kime  hizmet  ettikleri  gayet  net  ortaya  çıkmaktadır. Halkımız  hiç  bir  zaman  bunlara itibar  etmese de  bu  tür ahlaksız  , seviyesiz  , yalan ve  iftira  siyasetçileri Türk Siyasi  hayatına  tecavüz  etmektedirler .  Eminim  bir  çok  siyasetçi de bu şahıslardan  utanmakta ve  şiddet  ile   bu  tür  siyasete anlayışına karşı  çıkmaktadırlar. 

Halkımızı küçük  görerek  , halka  saygı  duymayan  onların aklı  ile  alay  eden “ ya  tutarsa”  mantığı  ile  çirkeflik  eden bu  siyasi  anlayışı  hiçbir  zaman  Türk  Halkı itibar  etmedi etmeyecekte. Sandıkta da  her  seferinde  en iyi  cevabı  vermesine  rağmen; kapasitesi  olmayan  icraatı  olmayan işin ehli olmayan sadece  ideolojik ve  maddi sebepler  ile egolarını  tatmin etmek için siyasete  giren bu grup sebebi  ile  onları destekleyen  vatandaşa da saygı  duymayan siyaset tecavüzcülerinden bu ülkeyi  kurtarmak  gerekmektedir.

Hak etmedikleri  o  koltuk  ve mevkilere işin ehli  kişilerin haklarına  tecavüz  ederek  geldikleri ortadadır. Donanım bilgi beceri yoksunları anca belden aşağı siyaset ederek vatandaşı  yanıltma , kandırma , aldatma  ve oyuna  tecavüz  etme  yolunu  tercih etmektedirler. Bu ahlak  yoksunları ile mücadeleye sonuna  kadar  devam edeceğiz … fakat  gönlümden  geçen  ilgili kişilere partilere oy vermiş  onları  bir  yere  getirmiş  seçmenin bu  tepkiyi vermesi ve  bu  siyaset tecavüzcülerinin  tamamen Türk Siyasi  hayatından temizlenmesidir. 

Türk Milleti  yiğitçe  savaşır.. Bunlar  bizim  tarzımız  değildir. Bunlarda  bizim tarafta  değildir. Kim bunlar ???


YAZIKLAR  Olsun sizin siyasetinize  …