Ercan ÇELİK

Tire İlçe Sağlık Müdürlüğü ile organ bağışı kampanyası gerçekleştiren Tire Ticaret Odası, Öğretmenevi önünde vatandaşlardan organ bağışı topladı. Çok sayıda oda üyesinin ve vatandaşın da katıldığı kampanyaya Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle, Tire İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak da katıldı.

“EN ÖNEM VERDİĞİMİZ KONU”

HaberTire Gazetesi’ne konuşan Tire İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak, “Tire Ticaret Odası Başkanı Sayın Mehmet Delikanlı, geçtiğimiz günlerde Tire Ticaret Odası olarak bizimle bir işbirliği yapmak istediğini ve ortak çalışmayla organ bağışı organizasyon yapmak istediğini belirtti. Biz de bunu memnuniyetle kabul ettik. Bizim zaten en önem verdiğimiz konulardan biri, bu tarz organizasyonlar. Organ bağışının yanı sıra diğer faaliyetlerimizi de tanıtmak amacıyla bir stand kurduk. Kanser taramaları, sigara bırakmayla ilgili çalışmalar ve ayrıca beslenme alışkanlıkları ve diyabetle ilgili tanıtım çalışmaları yapıyoruz. 3 – 9 Kasım tarihleri arası Organ Bağışı Haftası hem de 14 Kasım tarihinin Diyabet Günü olması nedeniyel toplu bir organizasyon yapmış olduk. Tire Ticaret Odası’na desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

"KATILIM GÜZEL OLDU"

Kampanyaya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bizzat katılan Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, “İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle birlikte güzel bir organizasyona imza attık. Tire Ticaret Odası üyelerimizi mesajla bildirdik ve buraya organ bağışına çağırdık. Sadece organ bağışı değil, diyabet, sigara gibi çeşitli testleri de ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Katılım güzel oldu. Yarın da kan bağışı için yine burada olacağız. Tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi