Ercan ÇELİK

Tire’de yaşayan Müzeyyen Çetinkaya (43), kanser hastası babasının geçireceği operasyonun maliyeti olan 100 bin lira için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım istedi. HaberTire Gazetesi’ne konuşan Çetinkaya, “Babam bundan 1 yıl önce yumuşak doku kanserine yakalandı. Göğsünde görülen tümörden sonra 4 kez operasyon geçirdi fakat tümör omuz kısmına yayıldı. Pek çok hastaneye gittik. Kolunun kesileceğini söylediler. En son Antalya’da bir profesörle görüştük. Kolu kesilmeden kurtarabileceklerini söylediler fakat ameliyat masrafları 100 bin lira tutuyor.” Dedi.

Babasının emekli, kendisinin ise işsiz olduğunu belirten Müzeyyen Çetinkaya, “Sigorta bunu karşılamıyor. Malımız mülkümüz yok. Ben işsizim, düzenli gelirimiz yok. Çok çaresiziz. Eğer bu parayı bulamazsak babamı ameliyat ettiremeyeceğiz. Gözümüzün önünde günden güne acılar içinde eriyor ve biz bir şey yapamıyoruz. Yardıma ihtiyacımız var.“ dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve İlçe Sağlık Müdürlüğü gibi kurumlara başvurduğunu söyleyen Müzeyyen Çetinkaya, “Kurumlara başvurdum, siyasilerle görüştüm ama maalesef henüz net bir sonuç yok. Günler geçiyor. 10 gün gibi bir vaktimiz var. Siyasilerimizin, devletimizin, hayırseverlerimizin bize sahip çıkmasını diliyorum. Çok çaresiz durumdayız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi