İYİ Parti Tire İlçe Başkanlığı, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tire’de geniş çaplı bir iftar programı düzenledi. Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ülker, 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar, İl Yöneticileri ve Tire’nin her kesiminden çok sayıda vatandaş katıldı. İYİ Parti İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atakan Duran, davetlileri Öğretmenevi bahçesinde karşıladı. İftar Yemeği Şehit Burhan Aktürk’ün babası Cafer Aktürk’ün okuduğu ezan ile başladı. Okunan dualar ile son bulan iftar yemeğinin menüsü çorba, etli nohut, pilav ve tatlıdan oluştu.

“KATILIM BEKLEDİĞİMİZİN ÜSTÜNDE OLDU”

İftar programı sonrası HaberTire’ye konuşan İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu, iftar programına katılımın beklenilenden çok daha yüksek olduğunu söyledi. Okuroğlu açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü;

“Bu program halka açık olarak yaptığımız ilk programdı. Etkinliğimizin mübarek Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledik. İYİ Parti sofralarında cesur insanların helal lokmaları paylaşıldı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Burada emeği geçen partililerimize, dostlarımıza ve iftar yemeğine katılan tüm halkımıza teşekkür sonsuz teşekkür ediyoruz”

Editör: Haber Merkezi