Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Tire Teşkilatının düzenlediği Paşa ve Dere Mahallesinden vatandaşların katıldığı Gönül Sofrası adı verilen İftar yemeğine katıldı

Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı Tire Atatürk İlkokulu bahçesinde Paşa ve Dere Mahallesi halkının katıldığı 1150 kişilik iftar yemeği düzenledi.

İÇELLİ BİRLİK MESAJI VERDİ

İftar yemeğinin ardından konuşan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, “Tüm konuklarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Burada tüm eski ilçe başkanlarımı eski yöneticilerimizi görüyorum. Partili partisiz halkımız burada bundan gurur duyuyoruz. Bu birlik beraberlik bize onur veriyor. Bu birlik beraberliğin sonucunu 24 Haziran’dan sonra alacağız” dedi.

AYDIN ŞENGÜL, “TİRE’YE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

İftar yemeği sonrası konuşan Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Gönül Sofraları kurarak mahalle halkı ile bir araya gelmek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçladıklarını kaydederek, “İnşallah önümüzdeki süreçle ilgili de hangi siyasi partiden, hangi görüşten ve hangi yaşam tarzına sahip olursa olsun bizim ortak değerlerimiz var. Ülkemiz adına ortak beklentilerimiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte daha müreffeh bir Türkiye için Allah birlik beraberliğimizi bozmadan özlediğimiz günlere kavuşuruz. Tiremizi çok seviyoruz. Geçmişte çok güzel hizmetlerimiz oldu gelecekte de hizmetler yapmak istiyoruz Tire’ye. Benim vatandaşım neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Ülke olarak bağımsızlık mücadelemiz devam ediyor. Benim vatandaşım dünyada olup bitenin farkında. Biz de bu siyaseti yaparken sadece kendi ülkemiz için değil bu coğrafyadaki mazlumların umutlarını yeşertmek sesi kulağı olmak için mücadele ediyoruz. Elimi vicdanına koyduğunda en iyi kararı benim vatandaşımın vereceğini biliyorum” dedi.

Programda mehter takımının konseri ve ney dinletisi büyük beğeni topladı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül daha sonra çocuklara elma şekeri ve macun dağıtarak bir süre sohbet etti. Başkan Aydın Şengül, civardaki esnafı ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi