Bugüne kadar yazmış olduğum yazılarımla, öncelikle ilçemiz adına, vatandaşlarımız  ve vatanımız adına  bir şeylere önayak olarak faydalı olmayı amaç edindim. Mesleğim ve sevdam olan 112 acil sağlık hizmetleri ile ilgili bilinmeyen yada az bilinen konularda, halkımızı naçizane aydınlatmaya çalıştım. Yine sağlık alanında vatandaşlara verilen değeri ve hakları anlattım dilim döndüğünce. Öte yandan ilçemizde, halkımızın ve biz sağlık çalışanlarının karşılaştığı olumsuzlukları da anlattım. Bunların düzeltilmesinde en ufak bir katkım olabilmesi için çaba gösterdim.
       Selçuk yolunun olumsuzluğu ile ilgili bir çok yazı kaleme aldım. On yılda yaptığı yirmi bir bin km yol ile gurur duyan bir iktidara, bu yolun yakışmadığını söyledim. Bu yolda yaşanan ölümlere artık tahammülümüzün kalmadığını vurguladım. Bu konuda dikkat çekebildiğimize inanıyorum. Habertire sitesini takip eden bir milletvekili, mecliste Selçuk yoluyla ilgili soru önergesi verdi mesela. Şuan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan, Ulaştırma eski Bakanı Sayın Binali Yıldırım Bey’in Tire’ye gelir gelmez ilk sözleri, Selçuk yolunu derhal yapacaklarını söylemesiydi. İnşallah bir an önce genişletilmeye başlanılır.
     Öte yandan, Gümüşpala Caddesi’nin girdabından bahsettim. Buraya yapılan araç parklarının trafiğe ve özellikle ambulans, itfaiye gibi araçların geçişine engel olduğunu dile getirdim. Şu an caddede kaldırımların genişletilmesi ile yol biraz daha daraldı ve bu sorun bir kat daha arttı. Buradan yine söylüyorum, ne yapılır, ne gibi önlemler alınır bilmiyorum. Bir an önce bu cadde trafiği temelli olarak rahatlatılmalıdır. Umarım siyasilerimizin projelerinde bu sorun ve çözümü yer alır. Bizim tek istediğimiz, başta da söylediğim gibi, ilçemiz için bir şeylere fayda sağlamak. Gencecik kardeşlerimizin kuralsızca kullandıkları motorsikletlerle, hayatlarını asfaltlarda sonlandırmaları yüreğimizde öyle hüzne yol açmış olacak ki hemen bu konuda dikkat çekmeyi amaçlayan yazılar yazdım. Olur da bir kardeşimizi tedbirli olmaya teşvik ederim diye. İnşallah bu konularda da faydalı olabilmişizdir.
     Ancak tek anlayamadığım konu, isimlerini bile yazamayan bazı yorumcuların, beni siyasi bir polemiğe çekme çabaları başta olmak üzere, benim bu konulara dikkat çekmemden rahatsız olmaları. “Sana mı kaldı bunu söylemek, Yine mi Selçuk yolu?, Sen git ambulansını kullan karışma bu konulara, git falanca partiye üye ol” gibi bazı yorumlarla bahsettiğim konulardan rahatsız olduklarını anlıyorum. Derdimi yukarıda anlattım. Ben buradan bu kardeşlerime sesleniyorum. Derdi aşk olanın, dermanı da aşktadır. Ben bu ilçeyi seviyorum. Bu ilçe insanını annemden, babamdan kardeşimden ayrı tutmadım, tutmam. Benden ve yazılarımdan rahatsız olabilir, farklı düşünüyor olabilirsiniz. Ben yine editörümün izni ile mail adresimi yazacağım. Gerçekten sizinde bu memleket aşkı ile çarpan bir yüreğiniz varsa ulaşın bana. Birbirimizin fikirlerinden haberdar olalım, faydalanalım. Birbirimizin yanlışlarını düzeltelim. Ancak e-posta yolu ile ulaşan kardeşlerime gerekli cevapları veririm. Yazılarıma olumlu olumsuz yorum yapan herkese çok teşekkür ediyor, daha güzel bir Tire, daha güzel bir Türkiye için naçizane çabalarımı sürdürmede katkılarınızı bekliyor,saygılarımı sunuyorum.