“Varlığım Türk varlığına armağan olsun”

 

        Yıllardır Gerek Basın açıklamalarıyla, gerek köşe yazılarımızla, gerekse kamuoyu nezdinde yaptığımız çeşitli görüşmelerde gidişattan hep şikâyet ettik durduk. Bizim bu yakınmalarınızı aldırış etmeyenler olduğu gibi, gülüp geçenler, bana dokunmuyor diyenler, abartılı bulanlar, siyasi söylem olduğunu savunanlar, hatta geveze bile olduğumuzu söyleyenler oldu. Şimdi tüm kamuoyuyla birlikte onlara soruyorum;

2015 Yılında Genel Tüketim mallarına yapılan zamlarla size yapılan zamlar arasındaki farkı orantılı buluyor musunuz? Milletvekillerimiz kendilerine %9,5’ luk zamla 7.479 Lira olan Maaşlarını 8.190 Liraya çıkartarak 711 Lira zam alırken, Emekliye 24 Lira, Çalışan Memura 66 Lira, Asgari ücretliye 58 Lira zam yapmalarından memnun musunuz?

Umarım Esnaf Çiftçi de işlerinden memnundur kazançları boldur.

Açılımdan memnunsunuzdur umarım. Bu günlük Cizre’deki provadan yarın nerede olacağı belirsiz kalkışmadan da memnun olursunuz umarım.

Tunceli’de yaşananlardan bi haber olanların “Dersimle yüzleşelim” demelerinden, Bizlere koca bir ülke bağışlayan Gazi Mustafa Kemalin ülkesinde onun bizlere bıraktığı vatandan doyunup ona düşmanca ithamlarda bulunanlardan, bayrağımızı, İstiklal marşımızı, Ülkemizin adını beğenmeyen yazar, çizerlerden, sözüm ona ilim, bilim adamlarından umarım memnunsunuzdur.

Bütün Şehir yasasıyla köylümüzü bir gecede kentli yapan, köylümüzün Köy malını el koyanlardan umarım memnunsunuzdur.

Ülkemize Milyonlarca yabancıyı yardım adı altında sokup onlara vatandaşlık vererek nüfus dengelerini sistematik olarak değiştiren ama bunun yanında gördükleri zulümden kaçarak ülkemize sığınmak isteyen Türkleri görmezden gelenlerden umarım memnunsunuzdur.

Sözüm ona yardım ederek ülkemizin kapılarını sonuna kadar açtığımız yabancıların bu günden başlayan eylemlerinden, cinayetlerinden umarım memnunsunuzdur.

Doğal gaz, Petrol, Vergi ve ağırlaşan Devlet bürokrasisinden umarım memnunsunuzdur.

Bu milleti cahil yerine koyup, utanmada bu ülkenin vergilerinin %85’ ini biz veriyoruz diyen sözüm ona iş adamlarından umarım memnunsunuzdur. (En çok hangi kalemlerde vergi toplandığını ve bu vergileri kimlerin verdiğini biraz araştıran aklıselim bu ülkede kimin en çok vergi verdiğini görecektir.)

Eğitimin geldiği noktadan, Yüce dinimizin gittiği noktaya kadar memnunsanız eğer, Bizim için bir sorun yok çünkü biz;

Soğan’a tuz banıp yemesini bilen onu da bulamazsa atın dışkısından arpa, buğday çıkartıp onunla beslenen, gerektiğinde süpürge tohumlarını öğütüp ekmek yaparak karnını doyuran dedelerimizin torunlarıyız. Biz yokluğa alışkın bir neslin evlatlarıyız. Alışık olmayanlar, rahat düşkünleri, Bu güne kadar siyasi iktidar değişse bile konumu ve geliri hiç değişmeyen ihale takipçisi sözüm ona iş adamları, bu milletin vergilerinden nemalanan siyaset bezirgânları düşünsün.

Sosyal medyada durup durup bu ülkenin yok olacağını söyleyenler bilsinler ki bizler geleneğinde devlet kurma alışkanlığı olan ve bağımsızlığına düşkün bir milletiz ve o yönde bir kaygımız bulunmamaktadır. Ancak bu devletin yok olması için çanak tutanlar kaygılansın, kaygılanın.

 

        Hoşça kalın sağlıkta kalın.