Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Ortaokullardan liseye geçişte, spor lisesi mülakatlarında, Kütahya Aysel-Selahattin Erkasap Spor Lisesi’ne kayıt yaptırmaya hak kazanan 7 erkek, 2 kız öğrenciyi makamında kabul etti.

Kaymakam Çiçek, eğitim dönemi içerisinde ortaokullardan liseye geçişte, spor liselerinin tercih edilmesine büyük önem verdiklerini, bu konudaki tanıtım, teşvik ve hazırlık çalışmalarının meyvesini vermeye başladığını, bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti.

Çiçek, "Kaymakamlığımızın himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün bütün imkanları seferber edilmiştir. Ayrıca, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mehmet Ali Sarıkaya, Yasin Peker ve Erkan Demirci’nin göstermiş olduğu özverili ve gayretli çalışmalar, öğrencilerimizin başarılı olmasında, büyük etken olmuştur. Katkısı olan İdarecilerimizi, öğretmenlerimizi, spor lisesine kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Kaymakamlık olarak sanat, kültür ve sportif aktivitelere her zaman destek vereceğiz. Özellikle sporun insanları sosyalleştirdiğini, çocuklarımızın ve gençlerimizin, bedeni ve ruhi gelişimlerine olumlu etki sağladığını biliyoruz’’ dedi.

Kaymakam Çelik, daha sonra başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti. Aynı azim ve performanslarını, bundan sonraki okul hayatlarında da sürdürmelerini isteyen Çiçek, başarılarının devamını diledi.(YD-EFE)
Kaynak: iha