Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe Müftüsü İsmail Temur ve İlçe Mal Müdürü Cemalettin Aydın’ın tayinlerinin çıkması nedeniyle, veda yemeği düzenlendi.

Emet Termal Otel, Gülten Dayıoğlu Parkında verilen veda yemeğine Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Koca, protokol üyeleri, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kaymakam Çiçek, İlçe Müftüsü İsmail Temur ve İlçe Mal Müdürü Cemalettin Aydın’a göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmalarından, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve başarı belgesi ile taltif ederek, plaket takdim etti.

Vedaların zor olduğunu belirten Çiçek, “ Bizler kamu görevlileri olarak bu tür ayrılıklara alışkınız. Devlet Memurluğunun gereği bu. Zamanı geldiğinde herkes, ülkemizin bir başka yerinde hizmet yapmak üzere, yerinden ayrılacaktır. Görev yaptıkları süre içerisinde hem İlçe Müftümüz, hem de Mal Müdürümüz İlçemizde güzel hizmetlerde bulundular. Kendilerine özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı, şahsım ve İlçemiz halkı adına bir kez daha teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde aileleriyle beraber sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçecek, güzel bir hayat temenni ediyorum’’ dedi.

Veda yemeği nedeniyle Kaymakamımız Hasan Çiçek Bey’e ve katılımda bulunan herkese çok teşekkür ettiklerini belirten Müftü Temur ve Mal Müdürü Aydın, yaptıkları ortak açıklamada, ’’Başta Kaymakamlık Makamı olmak üzere, kurumlar arasında sağlıklı ve verimli bir diyalogla çalıştık, huzurlu bir işbirliklerinin olduğunu Emet İlçesinden güzel hatıralarla ayrılıyoruz. Bizlere değer ve destek veren, her zaman yanımızda olan İlçe halkına da teşekkürlerimizi sunuyor ve herkesten helallik diliyoruz’’ dediler. (YD-EFE)
Kaynak: iha