Kütahya’nın Emet ilçesi Kaymakamı Hasan Çiçek, ilçe merkezi ve köylerindeki şehit ve gazi aileleri için iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

Kaymakam Hasan Çiçek ev sahipliğinde düzenlenen iftara, belediye başkanı Mustafa Koca, İlçe jandarma komutanı Resul Murat Kılıçaslan, İlçe merkezi ve köylerinde bulunan gaziler ,şehit ve gazi aileleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Çiçek, ’’Ülkemiz, milletimiz ve devletimizin bekası için hepimiz bir görev yapıyoruz. Kimimiz işçi olarak, kimimiz memur olarak ve kimimiz yönetici olarak devlete hizmet ediyoruz. Hepimiz bu sistemin parçalarıyız. Hepimiz üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama herkesin görevi aynı ağırlıkta ve kutsiyette değil. Sizlerin yaptığı ve katlandığı fedakarlıklar yanında, bizlerin yaptıklarının hiç esamesi okunmaz ve okunamaz. Kiminiz evlatlarınızı, yakınlarınızı bu vatanın birlikteliği için feda ettiniz, kiminiz de kendi canınızı ortaya koyarak bu ülkenin geleceği için büyük bir fedakarlıkta bulundunuz. Şehitlerimizin yeri devletimizin yaptığı düzenlemelerle en iyi noktada ve en şerefli yerdedir. Manevi anlamda şehitlerimiz peygamber efendimizin komşularıdır. Yine aynı şekilde sizler Gazi Mustafa Kemal’inde temsilcilerisiniz. Onun için toplumun vicdanında en iyi noktadasınız, en iyi yerdeseniz’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)
Kaynak: iha