Tireli Yunus Bulmuş, başarıyla sürdürdüğü O Ses Türkiye yarışmasında birebir performansların sergilendiği etapta yarışmaya veda etti.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen ses yarışması olan O Ses Türkiye yarışmasına Tire’den katılan Yunus Bulmuş birebir performansların sergilendiği etapta beklenmedik bir şekilde yarışmaya veda etti. Hadise’nin takımında başarılı bir şekilde yoluna devam eden Tireli Yunus birebir performanslarda rakibi Ozan Öztürk ile karşılaştı. Sözü ve bestesi Özgün’e ait olan “Elveda”  isimli şarkıyı seslendiren Yunus Bulmuş seyircinin de beğenisini topladı. Rakibi Ozan Öztürk ise seslendirdiği “Yalancısın” isimli şarkı ile O Ses Türkiye Yarışması’nda Hadise’nin takımında yoluna devam eden isim oldu.  

ÇOK HEYECANLI BİR YARIŞMAYDI
O Ses Türkiye macerasının çok güzel geçtiğini belirten Yunus Bulmuş; “Çok heyecanlı bir yarışmaydı. Yarışmaya katıldığım günden bu yana benden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Topluma mal olmuş usta sanatçıların ve milyonların önünde şarkı söylemek çok keyifliydi. Bundan sonra kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalışacağım.” Dedi.
Editör: Haber Merkezi