“O Ses Türkiye” yarışmacısı Tireli Yunus Bulmuş, yarışmanın jüri üyelerine Tireli yazar Yılmaz Göçmen’in kitaplarını hediye olarak götürdü.

Ergün ÇELİK

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı, Tv 8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ adlı şarkı yarışmasının bu sezon ki bölümüne yarışmacı olarak katılan ve ilk eleme turu ile birinci düello eleme turunu başarı ile geçen Tireli genç Yunus Bulmuş, geçtiğimiz gün üçüncü elem turu hazırlıkları için yeniden İstanbul’a gitti. Yarışmaya hazırlanma ve yarışma çekimlerinin olmadığı zamanlarda Tire’ye geri dönen ve burada ailesi ve arkadaşları ile vakit geçiren Yunus, dün bir kez daha gittiği İstanbul’da jüri üyelerine hediye vermek üzere yanında Tireli yazar Yılmaz Göçmen’in kitaplarını da götürdü.

Göçmen’in kendisine verdiği, Tire’yi ve Tirelileri anlatan “Bizden efsaneler” ve “ Öğretmenlerden Anılar” isimli kitapları başta kendi takımın koçu olan Hadise ve Tire’ye daha önce gelmiş ve çok beğenmiş olan, üstelik bunu yarışmada dile getiren Gökhan olmak üzere tüm jüri üyelerine verecek.

GÖÇMEN’İN KİTAPLARINI JÜRİYE VERECEK
Yarışmadaki durumunun ve geldiği noktanın memnuniyet verici olduğunu söyleyen Yunus Bulmuş, üçüncü turda ne zaman düello çekimlerinin yapılacağını ve kiminle düello yapacağını şuan için bilmediğini belirtti. İstanbul’a gittiğinde hem üçüncü eleme turu için hazırlık yapacağını, hem de bunu öğreneceğini belirten Bulmuş, Yılmaz Göçmen’n kitaplarını jüri üyelerine verip, onlara Tire ve Küçük Menderes Havzası’ndan selam götüreceğini söyledi.

“HADİSE’NİN DÖNDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE HEYECANDAN ŞARKIDAN KOPTUM”
Tire Düet Kafe’de görüştüğümüz Yunus Bulmuş, sözlerini şöyle devam ettirdi: “Bu yarışmaya katılmam biraz şans oldu. Beklemediğim  bir anda İstanbul’dan telefon geldi. Ben de apar topar yol çıktım. Orada ilk görüşmelerim oldu ve elemeler için kabul edildim. Jüri üyeliği için kafamda yaptığım sıralamanın başında Hadise vardı. Onun döndüğünü gördüğümde büyük heyecan yaptım. Rahatlamanın verdiği bir refleksle şarkıdan koptum hatta. Fakat onlar bu heyecanımı anladı. Kendisinin bana yönelik olumlu düşüncelerinden memnunum. Bana destek olan tüm Tirelilere, Bayındırlılara ve Küçük Menderes Havzası vatandaşlarıma teşekkür ederim.”


Editör: Haber Merkezi