Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı , Tire Belediyesi  Meclis Üyeleri Gökhan Güngör , Görkem Orucak, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın Eşi Necibe Duran, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Hazırol, Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu İpek Kendirci , Tire Halk Eğitimi Merkezi Eğitmenlerinden Kudret Hadimlioğlu başta olmak üzere diğer eğitmenler ve tüm kursiyerlerin katıldığı yılsonu sergisi büyük ilgi gördü. Çok sayıda davetlinin de yer aldığı açılış Tire Bedesteni’nde yapıldı. İkramlıklar ve müzik ziyafeti ise sergiye renk katan diğer etkenlerdi.

Yaklaşık 70 kursiyerin bulunduğu Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi El Sanatları Atölyesi’nde, Yöresel Dokuma Kursu,Cam Seramik Kursu, Keçe Yapımı, Dekoratif Ev Aksasuvarları Kursu, İç ve Dış Giyim, Basit Nakış İğneleri, 40 yama kursları veriliyor. Kadın ve Çocuk korosu ile ilgili çalışmalarda sürüyor.

Sergi açılışında konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran : ‘’ Tire Belediyesi, Kadın Danışma merkeziyle her sosyal çevreden , her kesimden tüm kadınlarımıza destek olmayı görev edinmiştir. Kadın Danışma Merkezimizde özellikle şiddet mağduru kadınlarımıza sosyal ve hukuksal olarak her zaman yanlarında olacağız. Bugün burada bu el emeği ürünlerin sunulmasında emeği geçen Sayın Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven, Halk Eğitimi Müdürü Adnan Güven, değerli hocalarımız , kursiyerlerimize ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Sanata ve Sanatçıya desteğimiz her zaman büyüyerek sürecektir. ‘’ dedi.

Editör: Haber Merkezi