Ercan ÇELİK -  20 yaşındaki Tireli Enes, lise yıllarından itibaren ciddi anlamda müzikle ilgilenmeye başladı. Çocukluk yıllarından bu yana sürekli müzikle uğraşan Enes, geçtiğimiz günlerde Aydın Özbey yönetimindeki ilk klibini internet üzerinden yayınladı. Kısa sürede yoğun ilgi gören klip, şimdiden pek çok kişi tarafından beğenildi.

 

KONSERVATUARA HAZIRLANIYOR

Gökçen Lisesi’nden mezun olan Enes, şimdilerde üniversiteye hazırlanıyor. Yüksek öğrenimini de müzik üzerine yapmak istediğini belirten genç müzisyen, konservatuar için çalıştığını söyledi.

 

MÜZİK ÖĞRETMENİ KEŞFETTİ

HaberTire Gazetesi’ne konuşan Enes Gürses, “Çocukluğumdan beri müziğe hep ilgi duydum. Lise yıllarımda sürekli şarkı söylüyordum. Bir gün müzik öğretmenimiz sesimin güzel olduğunu ve müzikle ciddi anlamda ilgilenmem gerektiğini söyleyince ben de bu doğrultuda müzik üzerine daha çok yoğunlaştım. Şimdi ilk kaydımızı Kıraç’dan dinlediğimiz “Gidiyorum” isimli şarkıyla yaptık. Güzel bir kayıt oldu. Bu parça için Tireli Yönetmen Aydın Özbey yönetiminde bir klip hazırladık. Klip için yaklaşık 2 ay uğraştık. Aydın Özbey’e de bu konuda çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

KLİP DEREKAHVE’DE ÇEKİLDİ

Klibin tamamı Tire’nin meşhur mesire yeri Derekahve’de geçiyor. Klibi, Tire’nin tanıtımına da katkı olması adına Derekahve’de çektiklerini belirten Enes, müzik kariyerinin henüz başında olmasına rağmen, bu yolda ilerlemekte kararlı görünüyor.

Çevresinde seslendirdiği şarkılarla ilgili son derece olumlu yorumlar alan Enes Gürses’in klibi internette yayınlandıktan sonra kısa sürede pek çok kişi tarafından izlendi.


 

Editör: Haber Merkezi