Ercan ÇELİK

 

Türk pop müziğinin dev ismi Sezen Aksu önceki akşam İstanbul’daki son konserlerinden birini verdi. Volkswagen Arena’da “Sezen’li Yıllar” adlı konseriyle herkesi büyüleyen Minik Serçe, Tire’nin gururu Rümeysa Tekkelioğlu’nu da sahneye çağırarak, Rümeysa’nın albüm müjdesini verdi.

 

ALBÜM GELİYOR

Beş sene önce 'O Ses Türkiye' yarışmasında kimsenin dönmediği Rümeysa Tekkelioğlu'nu sahneye çıkaran Aksu, büyük destek verdiği genç şarkıcıdan şöyle bahsetti: "Rümeysa beş senedir bekliyor. Sonunda önümüzdeki ay albümünü çıkartıyoruz. Ona çok güveniyorum." Aksu'nun daha sonra sahneyi devrettiği Rümeysa Tekkellioğlu ise hayatının en gururlu gecelerinden birini yaşadı. Aynı konserde “Artık bırakma vakti” geldi diye müziği bırakacağı sinyalini de veren Minik Serçe’nin bu hareketi, tahtını veliahtı Rümeysa’ya bırakıyor yorumlarını beraberinde getirdi.

 

HÜLYA'YA GÖNDERME: 'KIZIM SİZ GERİZEKALI MISINIZ?

Sezen Aksu, O Ses Türkiye yarışmasında Rümeysa’ya dönülmemesini de şöyle yorumlamıştı, "Bir gün, O Ses Türkiye'yi izlerken Rümeysa çıktı. Ama hiçbir jüri üyesi dönmedi. Bir gün sonra Hülya Avşar'ı arayıp, 'Kızım siz gerizekalı mısınız? Niye dönmediniz' diye kızdım. Hülya da iyi kızdır, 'Evet gerizekalıyız' diye cevap verdi."

Editör: Haber Merkezi