Ergün ÇELİK / ÖZEL HABER

 

Bir süre futbolculuk yapan ve Kasımpaşa Spor’da futbol hayatını sonlandıran Rahmi Özgündüz, Berlin İSFF Oyunculuk Konservatuarı Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuğa soyundu. Şu anda 29 yaşında olan Özgündüz, 12 yaşından beri yurtdışında yaşıyor. Almanya’nın Berlin Şehri’nde yaşayan Rahmi Özgündüz, şu aralar 9 ay sürecek olan bir dönemde tiyatro oyunu için Salzburg’da bulunuyor. Özgündüz, oyunculuk kariyerine Salzburg’taki 9 aylık süreç sonunda Berlin Devlet Tiyatrosu’nda devam edecek.

 

“HAZİRAN’DA İSTANBUL’A GELECEK”

Oyunculuk hayatına hızlı bir giriş yapan Tireli Rahmi Özgündüz, kısa sürede sinema ve tiyatro sektörünün tanınan isimleri arasında yer almayı başardı. Önümüzdeki Haziran Ayı’nda İstanbula geleceği öğrenilen Özgündüz’ün, TRT için çekilecek olan ve mültecileri anlatan bir projede deneyimli oyuncu Orhan Kılıç ile başrol paylaşacağı öğrenildi. Çevresi ve yakın dostları sanatla ilgilenen insanlarla çevrili olan Rahmi Özgündüz, “Funnygirl” adlı sinema filmi için bu yılın sonunda Amerika’ya gidecek.

 

“TİRE’NİN BENDEKİ YERİ BAMBAŞKA”

Tire’yi çok sevdiğini ve en kısa zamanda Tire’ye gelmek istediğini dile getiren Rahmi Özgündüz, Tire’nin kendisindeki yerinin bambaşka olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl rahmetli babasını ziyaret etmek amaçlı Tire’ye gelen Özgündüz HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şöyle konuştu; 

“Geçtiğimiz yıl rahmetli babamı ziyaret etmek amaçlı iki günlüğüne Tire'de bulunmuştum, Yönetmen Taner Tunç Ağabeyimin Tire'de “Habil Kabil” isimli bir dizi çektiğini duyunca hemen dizinin Tire'deki setini ziyaret etmiş, Taner Tunç Ağabeyime süpriz yapmıştım. Saatlerce sohbet etmiş ve hasret gidermiştik. Buradan tüm Tireli dostlarıma selam gönderiyorum” dedi.





Editör: Haber Merkezi