Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kültür- Sanat Toplulukları, Meslek Edindirme ve Beceri Kursları 2015- 2016 sezonu için yeni kursların da eklenmesiyle çalışmalarına başladı.


Tire Belediye Basın


Vatandaşlara meslek edindirmek, bu sayede aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla açılan meslek edindirme kursları, Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde hanımlarımızı sosyal hayata hazırlamak için hizmet veriyor. 

Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde var olan ve yeni sezonda da devam edecek olan Kültür Sanat Toplulukları ve Beceri Kursları da zamanını sanatla ve hobilerle değerlendirmek isteyen vatandaşlarımızı bekliyor.

Kadın Danışma Merkezi bünyesinde bu yıl meslek edindirme çerçevesinde hanımlarımız için açılacak programlar arasında: kurdele nakışı, makine nakışı, hazır giyim, takı, ev tekstil ve iğne oyası gibi kurslar yer alıyor. 
Beceri Kursları çerçevesinde ise cam-takı işlemeciliği, seramik kursu; Kültür- Sanat Topluluklarına katılmak isteyen vatandaşlarımız için ise halk oyunları kursu, Klasik Türk Sanat Müziği korosu, tiyatro kursları, müzikli sanat topluluğu, Türk Sanat Müziği korosu gibi topluluklara katılabilirler. 

Kültür Sanat Toplulukları ve Beceri Kursları ile ilgili bilgi ve başvuru yapmak isteyenlerin Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne uğramaları yeterli olacak. 

Editör: Haber Merkezi