Tire Belediyesi Kültür ve Gösteri Salonu’nda yapılan konseri çok sayıda kişi takip etti. Bando, Şef Turgut Asma yönetiminde yine tüm hünerlerini gösterdi. Güzel geceyi, başarılı sunumu ile renklendiren isim Şeref Şenki oldu.


YABANCI VE YERLİ TANINAN EZGİLER YER ALDI
Konserin ilk bölümünde; Tire Armoni Bandosu dünyaca ünlü “Alte Kameraden Marşı”, “El Kondor Pasa” gibi ezgilerin yanı sıra; “Kuvayi Milliye Marşı”, “Kemal Atatürk Marşı”, “Aldırma Gönül”, “Eşkiya Dünyaya Hükümdar” olmaz gibi yerli ezgilerden oluşan güzel bir sunum yaptı.


KONUK GRUP ‘BLACK-WHITE’ SAHNE ALDI
Konserin ikinci bölümünde İzmir'in sevilen orkestralarından Black&White konuk olarak sahneye çıktı. Repertuarlarında klasik yerli ve yabancı pop-caz eserlerine yer veren konuk orkestra, son günlerin popüler şarkılarıyla salondaki seyircilere keyifli anlar yaşattı.


BAŞKAN ÇİÇEK, ‘ÇİÇEK’ TAKDİM ETTİ
Konserin sonunda Tire Belediyesi Tarihi Armoni Bandosu'nunda sahneye gelişiyle birlikte “İzmir'in Dağlarında”, “Memleketim” ve “10.Yıl Marşı” çalınması ile konser sona erdi. 10.Yıl Marşı'nı salonda bulunan misafirler hep bir ağızdan coşkuyla ayakta söyledi. Konserin sonunda Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, konuk orkestra ve Bando Şefi Turgut Asma'ya teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.  


KONSER İLGİYLE TAKİP EDİLDİ
Konsere başta Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek olmak üzere, Başkan Yardımcısı Mengü Önler, CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak, Tire 1922 Spor Kulübü başkanları Mutlu Sarayköylü ve Metin Sarayköylü, Tire 1922 Teknik Direktörü Mesut Toros ve yardımcı antrenörler Serkan Söğüt, Ahmet Çeltikçi ve tüm Tire 1922 futbolcuları ile çok sayıda Tireli sanatsever katıldı.

Editör: Haber Merkezi