Tire Belediyesi, Tirelilere tiyatro dolu günler yaşatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Genco Erkal'ın sahne aldığı ilçemizde bu hafta da Türk tiyatro ve televizyon dünyasının popüler isimleri Behzat ve Süheyl Uygur, 'Dünyanın Sonu. Net' adlı oyunlarıyla tiyatroseverlerle buluştu.

 

Tire Belediye Basın

 

Uygur Kardeşlerin ilçemize geldiklerinde ilk durakları Tire Kent Müzesi oldu. Kent Müzesi'nde, babaları büyük üstat Nejat Uygur'a ayrılmış, içinde Nejat Uygur'a ait resimlerin ve özel eşyaların bulunduğu bölümü ziyaret eden Uygur Kardeşler duygusal anlar yaşadılar. Yıllar önce ilçemizde kalan Nejat Uygur'un anılarının da paylaşıldığı Kent Müzesi'ni çok beğendiklerini ifade eden Uygur'lar, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'e teşekkür ettiler.

Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu ekibi, Kent Müzesi ziyaretinin ardından oyunun oynanacağı Tire Belediyesi Kültür Salonu'na geçti.

Tireli tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği geceye, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek başta olmak üzere, CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Tire Kent Müzesi Sorumlusu Edip Adanalı, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte ünlü tiyatrocular oyunun başından sonuna kadar salondaki seyircilere kahkaha dolu anlar yaşattılar. İki bölümden oluşan oyunun bitiminde dakikalarca ayakta alkışlanan Süheyl ve Behzat Uygur, Tirelilere çok teşekkür ederken, babaları Nejat Uygur'a ait anıları anlattılar. Ardından Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Kent Müzesi Sorumlusu Edip Adanalı sahneye gelerek oyunculara teşekkürlerini sunup çiçek takdim ettiler.








Editör: Haber Merkezi