Özel Boğaziçi Lisesi Edebiyat öğretmenleri Sevim HADİMLİOĞLU ve Didem SANSAK  önderliğinde hazırlanarak okul öğrencileri tarafından sunulan “ŞİİRİN AHENGİ” isimli şiir gecesi Tireli vatandaşlar ve öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile coşku ile kutlandı.05.Nisan.2019 tarihinde Tire Belediye Kültür Salonunda yapılan gecede ünlü Türk şairlerinin şiirleri ile öğrencilerin kendi yazdıkları şiirler icra edildi.

Geceye Tire Belediye Başkanı Atakan DURAN da katıldı. Mazbatasını aldığı gün sosyal ve kültürel bir etkinliğe katılan Başkan DURAN, şiir gecesinde öğrencilerin haberi olmadan  kulise gitti. Karşılarında yeni Belediye Başkanları Atakan DURAN’ı  gören Boğaziçi Lisesi öğrencileri önce şaşırdılar sonra bu sürpriz ziyarete çok sevinerek mutlu oldular. Salonu dolduran izleyiciler de Belediye Başkanını coşkuyla  alkışladılar.

Özel Boğaziçi Lisesi Kurucusu ve Müdürü Yunus ÖZFIRAT;  Belediye Başkanı Atakan DURAN’ı sahneye davet ederek  kendisini tebrik etti ve Başkanlık görevinde başarılar diledi. Başkan DURAN; göreve başladığı ilk günde böyle bir etkinliğe katılmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Tire’deki öğrencilerimizin  hazırlayacakları ve gerçekleştirecekleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif tüm etkinliklere her zaman destek vereceklerini, Tire’de eğitim öğretimin daha ileri seviyelere ulaşması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirtti. Daha sonra etkinliğe katılan tüm öğrencileri, öğretmenlerini teker teker kutlayarak tebrik etti.

Okul Müdürü Yunus ÖZFIRAT, Başkan Atakan DURAN’a şiir gecesine katılımından dolayı teşekkür ederek çiçeğini takdim etti.

Yunus ÖZFIRAT, geleneksel hale gelen Özel Boğaziçi Lisesi şiir etkinliklerinin bundan sonra da devam edeceğini belirtti ve katılımcılara teşekkür ederek geceyi sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi