Tire’de polyestere şekil veren ustalar Aydoğan Kınayoğlu ve Öztürk Saman, üstün bir yaratıcılıkla ürettikleri birbirinden özel dekorasyon ve süs ürünleri Tire’de olduğu gibi Tire dışında da oldukça talep görüyor.

                              

Ercan ÇELİK

 

Tire – Selçuk yolu üzerine kurdukları atölyede polyesterden köşe sehpaları, orta sehpalar, bahçe havuzları gibi mobilya dekorasyon ürünlerinin yanı sıra duvar aksesuarları, duvar saatleri, biblolar ve rölyef çalışmaları yapan Heykeltraş Aydoğan Kınayoğlu ve ortağı Öztürk Saman, atölyelerinin kapılarını HaberTire Gazetesi’ne açtılar.


Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Kınayoğlu yaklaşık 1 yıl önce yerleştiği Tire’de Öztürk Saman’la ortak açtıkları atölyede üretime başladılar. Ürettikleri ürünleri öncelikle Kuşadası gibi turistik bölgelerden rağbet gelirken, sonraları tüm bölgeye göndermeye başladılar. Tire’de birçok müşterisi olan atölyede birbirinden özel, el emeği ürünler üretilerek evleri süslemeye devam ediyor.


Atölyede toplam 3 kişi çalıştıklarını söyleyen Aydoğan Kınayoğlu polyestere şekil vererek birçok farklı ürün imal ettiklerini belirterek, “Üretebileceklerimiz hayal gücümüz ve yaratıcılığımızla sınırlı.” dedi.


Atölyede hazırda sergilenen dekoratif ürünlerin yanı sıra, istek üzerine özel imalat da yapılıyor.













Editör: Haber Merkezi